Publicerat: 2014-12-18 Klockan: 12:38:00

klara?

igår var det dags för andra besöket på barnkliniken. andra gången med vattenlavemang. den här gången var det jag och sadde som gjorde allt. det gick bra. det kändes på något sjukt sätt ganska naturligt. noah sa ifrån när han tyckte han fått för mycket och då pausade vi.
 
jag tror att han tyckte det kändes bättre när vi gjorde det än när sköterskorna gjorde det i förrgår.
 
 
vi fick besök av en fantastisk clown som räddade matchen mellan noah och pappa...!
 
idag var det dags att göra allt själva hemma. hmm... lite mer protester från sonen. det var ju faktiskt på sjukhuset vi skulle vara. se där ja. men med en iphone och snuffar gick det ok. utan droppställning var det lite mer baltigt men tillslut fick vi kläm på det och det rann på bra.
 
 
såhär ser vår nya "kompis" ut. nu är de tre dagarna avklarade. vad händer nu? noahs läkare ska snart ringa - hoppas jag! då får vi förhoppningsvis mer klarhet i hur det ska se ut i framtiden. hur ofta vi ska göra det. om det kommer bli någon avstämning...
 
fortsättning följer...
 
förresten.. jag tror att detta moment har varit svårare för oss att acceptera än för noah. han finner sig i det mesta. med protester såklart. men ändå protester inom rimliga gränser.

Kommentarer
Postat av: Stina

Så skönt att Noah verkar acceptera ganska bra, men förstår er känsla att man inte vill att de små ska behöva acceptera allt... Tycker bilden är ganska rolig, med kaffekapslar och lavemang, den speglar lite av den konstiga vardagen med vacterl i familjen :) Kram

Svar: Ja visst är bilden talande....!!! Dagligen blev det vi ska ta lavemanget... Kramar
Josephine

2014-12-19 @ 06:11:34
URL: http://blomsterv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0