Publicerat: 2014-08-10 Klockan: 20:43:35

sommarens vacterlläger

som vår lilla herre har längtat. som han har berättat för folk att vi ska åka på lägret. precis innan avfärd sa han; "mamma mamma du har bilden på vacterlföreningen precis bakom dig."
 
timmarna till garphyttan flöt på bra och när vi kom fram var en del redan på plats. det första vi såg var två stora hoppborgar. så ungarna intog borgarna direkt.
 
 
det var inte bara ungarna som tyckte det var kul med hoppborgar och kuddkrig...
 
 
 
lovi roade sig med en frisbee...
 
 
 
det blev en hel del bad trots lite kall sjö.
 
 
våra fina älskade ungar!
 
 
 
ibland kändes det som om det enda vi gjorde var att äta. men det var inte riktigt allt....;)
 
 
det blev brännbollsspel vilket noah summerar på sin topp 3 lista från lägret. som han älskade att spela brännboll.
 
 
 
ungarna fann sig o började till och med leka i vår lilla stuga innan det var accepterad tid att gå upp till allmänheten. vi fick en föreläsning av en medlem som berättade om sin egen uppväxt. på sista bilden ser ni linus, flera barns idol och ett medicinskt mirakel. han har varit med om så mycket och fungerar idag som vem som helst. jag blir alldeles tårögd när jag tänker på det och har verkligen det livet som ett mål. tänk att det faktiskt kan gå!
 
 
vi åkte till ett lek och busland som var ofantligt fräscht. det är jag inte direkt bortskämd med. de äldre åkte till bodaborg.
 
 
en del av gosungarna som var med till lek och bus.
 
 
sköna samtal med de likasinnade...
 
 
tacoskväll och enligt tradition är det barnen som står för matlagningen!
 
 
noah och gabbe fann varandra...! lite av det som sas under lägret; "mamma gabbe är så galen att jag inte ens kan säga hans namn för jag skrattar så mycket..." båda barnen kom till mig och ville fråga någonting; "mamma kan gabbe åka hem direkt till oss?" gabbe; "vi kan bara åka och lämna mormor och sedan kommer vi"
 
jag tar med grabbarna till gabbes mamma och hon förklarar att för att lämna mormor tar det 3 timmar om de sedan skulle åka till noah tar det ytterligare 5 timmar vilket blir en hel dag. då säger gabbe; "men det är lätt värt det!"
 
det är vänskap det!
 
 
vi har haft det så bra! noah har varit i sitt esse och vi har knappt märkt av honom. han har lekt och lekt och lekt. han frågar redan efter nästa läger. självklart åker vi då med noah!
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

De va så goa :-)
Gabbe pratade om Noa och lägret hela vägen hem :-)

Svar: Kul att höra! Ja de fann verkligen varandra!
Josephine

2014-08-10 @ 21:01:42
Postat av: linda

Så skönt det är med träffar o läger där man får möjligheten att träffa andra i samma situation, där man inte behöver förklara ord o termer utan man förstår varandra iaf. Både för vuxna o barnen. Kul att höra att ni hade det bra. Kram Linda

Svar: Ja det är fantastiskt skönt med igenkänningsfaktorn. Den betyder väldigt mycket. Kramar
Josephine

2014-08-11 @ 15:52:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0