Publicerat: 2013-10-13 Klockan: 07:30:29

sociala tider

ja eller sociala tider. vi lever nog ett rätt socialt liv mest hela tiden. varje dag. i stort sett. ofta en sak som sker dagligen och inte sällan två och ibland även tre. igårkväll var vi ensamma hemma - en lördag - wow!
 
 
elin och grabbarna var hemma hos oss för ett tag sen. men då var tyvärr jag på jobbet. re-date på den snart.
 
 
i fredags var magnus, tina och de små hemma hos oss. mat, prat, godsaker och fotboll stod på schemat. så pass att mina ögonlock slog ihop i soffan runt 22.30 medan de var kvar. hjälp! jag skyller allt på natten som var innan. jisses.
 
 
de där sötnötterna i soffan är värda en stor bild:)
 
 
noah provade ett par skor som vi fått låna av matilda! så fin så.
 
 
igår hade vi lunchträff här hemma med carita, niclas, ludde och alex. noah var ute på promenad med hunden. eller rättare sagt det var blixten som var ute på promenad med hunden.
 
 
en som blev trött av sällskapet. passade bra med en sovstund då vi åkte till badhuset efter vilan. på badhuset hade vi två barn som röjde slut på sig själva... lite avvaktande första 10 minuterna och sedan fullt ös. noah stod själv och hoppade från kanten och behövde inte ens ha oss i vattnet. jag kunde sitta på en bänk och titta på i slutet. ja efter x antal byten av pooler och simhud mellan såväl tår som fingrar så fick han hoppa själv de sista gångerna. lovi klättrade upp för varje trappa som fanns och slängde sig ned för alla rutschkanor. det var en rolig eftermiddag. vi fick 2 barn som sömnade sött utan minsta protest igårkväll...!
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej! Gillar din blogg! Men ibland förundras jag över hur mycket ni hinner med? Det verkar ,som du skriver,att ni sällan är själva utan umgås med vänner,familj typ hela tiden. Alltid nåt planerat,blir det inte väldigt stressande för barnen att det alltid måste hända nåt? Visst är det trevlig att vara social men i måttliga mängder....men alla är ju olika :-P

Svar: Det är nog mer stressande för oss än för barnen:) vi är sociala och kommer alltid vara sociala. Sen är det inte så att det alltid måste hända något. Vi är ju ofta hemma eller i hemmiljö hos någon och det är bland våra nära och kära. Så det är sällan spektakulära former det sker i. Vår dröm är någon annans mardröm;)
Josephine

2013-10-13 @ 10:33:24
Postat av: Sofie

Bra skrivet jossan! Alltid kul när det är folk runt omkring! Kram till er/Sofie

Svar: Ja det tycker vi med 😙
Josephine

2013-10-13 @ 15:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0