Publicerat: 2013-11-08 Klockan: 20:19:05

röntgen 3 av 3

då var det klart. nu har sonen gjort tredje undersökningen på ca en månad. i onsdags var det dags för en heldag på vårt hemsjukhus, vrinnevisjukhuset. vi kom dit vid 9 på morgonen och åkte hemåt vid ca 15.30.
 
vi startade upp med emlaplåster här hemma för att vara förberedda. på plats skulle infarten sättas.
 
 
 
men som vanligt så gick det inte. det är vi vana vid och som vanligt så blev det att åka ner till magnetkameraundersökningen för att träffa narkosläkarteamet där. men innan hann vi med att leka lite.
 
 
på plats mötte ett team på ca 5-6 personer upp oss för att ställa frågor och ta över vår son under de 2 timmar vi inte fick vara med honom. eftersom att det inte gick att sätta någon infart så blev det att söva med mask. med mask är det mindre roliga sättet att söva men noah var galet modig och gjorde precis som narkosläkaren sa.
 
 
under noahs undersökningstid tillbringade vi tid hos min syster som arbetar på sjukhuset plus i cafeterian. sedan var det dags att sitta och vänta i nästa väntrum. på uppvaket. i norrköping får bara en förälder sitta med inne på uppvaket och det blev jag.
 
 
han sov sött ett tag till innan han vaknade till och fick glass och saft av personalen. efter ca 40 min vakentid fick vi träffa sadjad och åka ner till barnavdelningen igen.
 
 
frukosten fick intas vid 14.00 och han åt den med stor aptit efter en hels dag av fastande. när han hade ätit upp och gått på toaletten drog de infarten. ja den infart som de satte efter att han hade sövts - då hittade de ett bra kärl. när det var gjort fick noah välja en leksak i hemliga lådan samt ta sin nalle som han fick på uppvaket och gå hem!
 
 
 nu ikväll har vi mailat lite med noahs kirurg. han har svarat utan att ha sett röntgenläkarens utlåtande men han har själv tittat på bilderna. detta innebär att det är ett preliminärt svar men ändå ett svar. ett positivt sådant. det finns inga tecken på att något trycker mot ryggmärgen, inte heller att något har vikt sig eller någon infektion. detta mina vänner är goda nyheter! nu avvaktar vi till vi får det definitiva skrivna svaret och efter det kanske barnortoped blir inkopplad. vi har svarat att vi litar på tropps omdöme och kommer rätta oss efter vad han tycker bör göras.
 
idag är en bra dag! håll nu tummarna att det blir fortsatt bra nyheter!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag är så imponerad över eran duktiga son. Så tapper och vilken hjälte ♥ Håller självklart tummarna för bra besked!!!

Svar: ja än så länge är det bra besked så vi fortsätter att hålla tummarna! kramar
Josephine

2013-11-08 @ 22:43:55
URL: http://grynisen.bloggplatsen.se
Postat av: Sadde

Ni är bäst!

Svar: <3
Josephine

2013-11-09 @ 08:01:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0