Publicerat: 2013-11-09 Klockan: 20:25:00

halloween

förra helgen var vi och härjade loss på kolmården. ruggigt men inte kyligt. varm choklad gjorde susen. roligt som alltid på kolmården. noah hade superkul och lovi ville mest härja runt överallt och ingenstans:)
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut, Agnes & William

Hej Josephine! Agnes trakeomalasi har växt bort och om jag kommer ihåg rätt så växte det bort inom 4-5 månader. Det växte bort successivt och blev mindre och mindre och till slut en dag så var det bara borta. Det var ju inte kul att din kille fortfarande har det, efter så lång tid =/ även om det inte är besvärande, så är det ju inte kul när det låter från luftvägarna. Har du pratat med bvc-läkaren om det? För det hade jag gjort om det fortfarande hade varit kvar.

Svar: hej! ja noah är kontinuerligt på sjukhuset då han är op 4 ggr och går på ständiga återkontroller. de säger ff att det ska växa bort men det har det ej gjort. han har fört ner en kamera och kontrollerat luftvägarna och det ska inte vara ngt farligt. dock låter han som en hel fabrik när han sover. tack för svar. skönt att det växte bort så fort på agnes. grattis till trean. kram
Josephine

2013-11-10 @ 15:24:30
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0