Publicerat: 2013-03-19 Klockan: 20:12:56

hab

idag var noah och jag på hab. ett besök hos sjukgymnasten. noah kanske kan börja få upp förtroendet för sjukhus igen efter detta besök - eller så kommer han bara känna sig snuvad vid nästa besök.
 
 
lite konstmålning i väntrummet. sedan blev det lek och träning i gympasalen.
 
 
efter diverse tester så fick noah sin belöning i upplevelserummet. belöning och belöning.. ungen fick springa med en boll hur mycket han ville i stort sett. vi räknade det till 15 bollar som han hade tagit fram när passet var slut.
 
 
så vad sas? noah är stel. såklart. konstigt vore väl annars. när han springer syns det på hans rörelsemönster. så gossen kan inte (??) bli en elitlöpare. men vem vet det...
 
han är begränsad i olika rörelser, ex. "stjärtgång". men det behöver man ju å andra sidan sällan utöva. han har hittat sina egna vägar. vi kommer avskriva den regelbundna kontakten med hab nu. vid behov så ringer vi och får en tid. om det behovet skulle uppmärksammas av oss, noahs pedagoger eller kirurg. eller om noah behöver stöd rent psykiskt gällande magen när han blir äldre så kan han få komma till kuratorn eller om vi får gå dit och sedan "lära oss" vad vi ska säga. så även om kontakten nu är avskriven så är den bara ett samtal bort.

Kommentarer
Postat av: Milla

Vad skönt att han har hittat egna vägar och att hab tycker att det ser så bra ut ändå. Kan tänka mig att det är lite skönt också att slippa en till sak att gå på även om de har varit väldigt professionella och bra att gå till. Noah är så otroligt duktig i alla motgångar han måste klara av och vilken kvinna/man som kommer bli tillsammans med honom kommer nog skatta sig lycklig.
Puss

Svar: ja faktiskt så är det bara underbart att slippa ännu en remiss som dimper ner. så ja även om de har varit fantastiska så är jag glad att vi "stängt" det just nu. puss
Josephine

2013-03-21 @ 06:20:47
URL: http://cmillis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0