Publicerat: 2013-07-04 Klockan: 20:01:52

skansen

noah följde med farmor till stockholm i måndags eftermiddag. han vinkade så stolt hejdå till oss och vi stod med gråten i halsen på perrongen... men han hade varit lyrisk över att äntligen få åka tåg. charmat sina medpassagerare genom att prata svenska, persiska och engelska:)
 
 
igår åkte vi till stockholm efter frukosten för att möta upp farmor och noah. den bamsekramen kommer jag leva länge på. syskonkärleken höll i sig i 2 minuter sedan blev det den gamla vanliga syskonrivaliteten.
 
 
vi bestämde oss för att ta tågbanan till slussen och båten vidare till skansen.
 
 
när vi kom fram var vi så hungriga så vi hann inte ens in på skansen innan vi var tvungna att äta. tacka vet jag o´learys som briljerade.
 
 
noah skulle göra allt, åka bilar, åka tåg, åka karuseller, se på djur, äta glass, springa.... det han gjorde mest var att åka olika slags bilar.
 
 
noahs kramar är kramar med så mycket olika känslor när det gäller att krama lillasyster.
 
 
efter djur, tunnlar, kullar, berg och annat spännande var det dags för att....
 
 
... fotografera sig som emil och ida.
 
 
sen blev det karuseller så det stod härliga till! även bollkastning med en liten brosch som vinst. lovilo fick även hon testa på sin första karusell.
 
 
humlan hubert och minislänggungan blev en succé. det var nog enda stället som lovi faktiskt satt still på vid närmre eftertanke. kanske borde ha en sådan i vardagsrummet;)
 
 
efter karuseller och apor åkte vi tillbaka till slussen och mötte upp bahareh. sedan tog vi oss till farmor där noah tog ut sina sista krafter genom att träna styrkeövningar....!
 
 
ett toppendygn i stockholm helt enkelt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0