Publicerat: 2013-12-08 Klockan: 08:18:54

ryggen

nu har de senaste 2-3 månaders undersökningar med noahs rygg snart resulterat i något som liknar ett svar. i veckan var vi hos noahs husläkare och då hade precis röntgensvaren från magnetkameraundersökningen kommit. 


det syns att noah har ett opererat område med allt vad det innebär. men det var några småsaker i svaret som inte var helt hundra. därav ett mail till tropp.  


biten med likvorfylld håla reagerade tropp på och därav har han nu bett neurologerna titta på bilderna och kommer återkomma vartefter... det har sannerligen varit en lång höst från första "symptom" till något slags svar. i vilket fall som helst är det inget akut. bara det är en befrielse.

i övrigt talade vi om en ev knapp på magen för lavemang eller inte. noahs trakeomalasi som inte gett med sig. har han den fortfarande vid 5-6 år skulle vidare utredningar sättas igång. det här livet med VACTERL är en LÅNG historia som verkligen aldrig tar slut. eller gör den kanske det i vuxen ålder? vi får se. i övrigt avskrev vi hjärtat! hurra!!! 


lillasyster var med denna gång. det var sista gången i småbarnsålder hon får vara det. jisses vilken hets...

allt som allt var det ett mycket lyckat besök med en hjärtlig och noggrann läkare som fungerar som en slags koordinator. fantastiskt! 

Kommentarer
Postat av: Stina

Ja, en lång historia är det verkligen det här med vacterl. Det tar nog aldrig slut, men förhoppningsvis blir det lugnare sen... Så jobbigt att inte få något bestämt besked om ryggen! Hoppas att de snart får riktig klarhet och såklart att inget behöver åtgärdas mer... Skönt att ni har en läkare ni litar på. Vi har också haft tur med det. Det gör ju allt lite lättare i alla fall. Kram!

Svar: ja tilliten är a-o för att få en fungerande vård där hela familjen kan vara trygg. jag hoppas med att inget mer behöver åtgärdas just nu. än så länge inget mer svar. tack för din omtanke. kramar
Josephine

2013-12-09 @ 09:53:30
URL: http://blomsterv.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0