Publicerat: 2013-04-07 Klockan: 22:20:00

lust

i lördags hade tessan och aniko ordnat med säsongens lustträff. det blev en succé. vi startade 8.45 vid busstationen och åkte då till mantorp och besökte ett glasbruk. där fick vi skapa i glas. vi fick göra två föremål "på fri hand" och sedan fick vi testa att blåsa glas.
 
 
när det var dags att blåsa glas så var julia först ut och det gick hur bra som helst. sen var det dags för mig.... jisses vad jag blåste. tog i så snoret yrde...
 
 
nej det gick inte så jag fick blåsa en gång till. efter någon timme berättar julia att jag utsattes för ett practical joke... julia och han som ägde glasbruket hade bestämt sig för att knipa ihop glaset så att jag inte skulle klara det. ja det gjorde de andra lite nervösa efter mig plus att det var jävligt roligt!
 
 
milla lånade nytillskottet leah. anikos lilla bebis!
 
 
efter glasbruket åkte vi till mantorp travbana. från att vara helt nollställda blev vi vana gamblers som sprang mellan loppen och satsade pengar på hästarna efter att ha granskat program, odds och hur hästarna såg ut innan loppet.
 
 
de där hästarna sprang lätt ut bild....!
 
 
mannen som lärde oss hur det gick till. ett lopp i full gång. en fin hjälm och på sista bilden ser ni att det inte gick så bra för en av gästerna på mantorp.......
 
 
när vi hade kammat hem storvinsten så åkte vi hem till norrköping för att äta på hugos. vi avslutade kvällen med bowling som josefine vann.
 
 
denna bild får avsluta kvällen!
 
 
väldigt rolig och lyckad dag och kväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0