Publicerat: 2012-11-24 Klockan: 11:12:00

4 och en halv månad

plus några dagar. så länge har du nu funnits hos oss. men vad gjorde vi innan? det känns som du alltid varit här men ändå är det bara några få månader. du har tagit din plats i familjen azari och det med bravur.
 
du är så nyfiken. på allt kring dig. det börjar bli en omöjlig uppgift att amma dig för så fort du hör något ska huvudet åt det hållet. som en liten ostbåge blir du då. noah är den som får dig att skratta mest. du vrider dig åt det hållet där han är och du vill gärna få hans uppmärksamhet. så fort han tittar på dig skiner du upp i ett leende.
 
när du ligger på golvet så snurrar du runt i en cirkel, du ligger sällan kvar där vi la dig. du har provat på att vända dig från mage till rygg och igår provade du på att vända dig från rygg till mage. 3 gånger. det händer saker nu.
 
du älskar att bada. precis som din bror så är vattenljud och plask och stänk i badet bland det bästa du vet. det har du då definitivt inte fått från din mor.
 
tykänslig som få.... för att trivas i någon annan famn än mammas eller pappas så ska du vara pigg och mätt. annars så grinar du och vill hellre ligga i fred eller komma till mamma och pappa. där skiljer du dig helt från din bror som gick att lämna till vem som helst vid samma ålder.
 
du har börjat smaka på mat. gröt, morot, broccoli, potatis och banan. även mamma och pappas såser. gott! det känns som om övergången från amning till mat kommer gå smidigt.
 
du älskar att hoppa i din hoppgunga och sitta i din babygunga. men mer och mer börjar du se fördelarna med att ligga på golvet. leksaker börjar bli spännande så länge du inte slår dig i huvudet med dem... då är de dumma, väldigt dumma....
 
du är riktigt trivsam att ha och göra med och du är inte omöjlig längre. under en period gick det aldrig att få dig nöjd. men nu är du för mestadels alltid nöjd.. ja så länge som du är hos mamma eller pappa då...;)
 
hon har börjat komma in i något som kan kallas för rutiner. sover 3 gånger om dagen så vi vet hur man kan "planera" för dagen.
 
det ska bli så spännande att följa med dig på färden och det glädjer mig att det här bara är början! älskar dig massor lilla lovilo.
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Måste vara nåt med den åldern ... vända huvudet åt alla håll vid amning :-) Oscar var värre än Alice och det var i den vevan jag slutade amma honom. Mjölken sprutade åt alla håll när han släppte för att kolla på allt som hördes/rörde sig runt omkring. Alice var liiite bättre :-)
Så fint foto !!

Svar: ja fy så besvärligt det blir med amningen då....!
Josephine

2012-11-24 @ 17:02:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0