Publicerat: 2012-06-22 Klockan: 09:34:00

minisemester

det var inte bara alb, astrid lindgrens barnsjukhus, som fick ett besök av oss i veckan. vi åkte såklart hem till farmor och bodde hos henne i 2 nätter efter vår tur till alb.



vi hade ett minikalas för noah under måndagen. dagen efter var noah lyrisk då vi åkte både tåg (tunnelbana) och båt till djurgården. där besökte vi junibacken. vi och alla andra.... så kändes det. kanske för att det var rätt trångt där inne.



efter ett tag kom han in i matchen och gick omkring och tittade in de olika prylarna. han fick en sugtablett av farmor. oj vad spännande......! när besöket på junibacken var färdigt så åkte vi till stan ett tag och avslutade dagen i kista galleria där det fanns platser att leka på och där goda mathaket saffran ligger i.



dagarnas höjdpunkt;



skönt att få starta med en minisemester. ännu skönare att kunna göra något kul i samband med noahs sjukhusbesök!

Kommentarer
Postat av: Therese

Vi åker ofta till Kista Galleria när vi är i Bålsta. Går på bio eller shoppar men aldrig har jag sett att de har barnaktiviteter. Vart ligger dem? Kanske jag inte har tänkt på det för oftast åker vi dit barnfria... :)Stor Kram på Midsommarafton!

Svar: det ligger längst bort och högst upp i hörnet;) man åker upp rulltrappan vid ett fik. däruppe till höger ligger det ett lekområde. inte stort. men bara skönt att få springa av sig lite!
Josephine

2012-06-22 @ 11:15:21
URL: http://www.livetiludden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0