Publicerat: 2012-07-15 Klockan: 13:53:39

läckage

ultraljudet. 
 
det har vi varit på. det tog lång tid. som vanligt. det var en pärs. som vanligt. kopplas upp. burrande ljudet. läses av. flöden kontrolleras. värden mäts. hjärtat granskas.
 
kontroll till läkaren. 3 kommer in i rummet. den har vi aldrig varit med om förut. då slog mitt hjärta snabbare än vanligt. 
 
men det var en ny apparat och läkaren ville kontrollera lite extra.
 
det finns ett litet läckage i lovis hjärta. på 3/4 av barnen med detta rättar det till sig av sig självt. på 1/4 finns det kvar. många kan leva med det och en del får det rättas till på.
 
lovis hjärta ska kollas upp igen. när hon har vuxit till sig lite. då tror jag att hon har hört till de 3/4 som det har rättat till sig på. 
 
nu har vi avslutat det kapitlet. nästan. nu kommer det bara vara vanliga bvc kontroller med lovi. nästan. 
 
FY FAN SÅ JÄVLA SKÖNT!

Kommentarer
Postat av: mormor till Emma o Maja


Oh va´ härligt det låter. Då håller vi tummarna och tror på att det har rättat till sig till nästa undersökning. Jag har undrat lite hur det gick sen i torsdags.

Jag måste också säga att det är underbara bilder på lilla Lovi ensam och gulliga syskonbilder som du har lagt upp här på bloggen. Och som sagt, hon har väldigt mycket hår.
Hade Noah så mycket hår från början?

Ha en fortsatt bra sommar nu

Svar: nej han hade inte så mkt hår och inte riktigt lika mörkt. men han hade ändå mörkt när han föddes och idag är han en ren och skär lintott:)
Josephine

2012-07-15 @ 14:18:09
Postat av: Milla

Underbar känsla och vi håller allt vi har för att det ska bara låta bra nästa gång så behöver ni inte tänka eller oroa er för den delen utan bara njuta av att Lovi utvecklas och växer.
Puss

2012-07-15 @ 20:17:52
URL: http://cmillis.blogspot.com
Postat av: Åsa

Åhh, va underbar hon är lilla Lovi.. Stort grattis igen till ännu ett mirakel.
Håller tummar o tår att det "löser sig själv" med hennes läckage. Linus är ju född med ett hål mellan höger o vänster kammare, ett läckage som fortfarande finns där men som vid senaste ultrat har täckts av andra vävnader. Linus lever helt som vanligt, vi går på kontroller 1 gång/år nu. Kram o lycka till

Svar: tusen tack och det hoppas vi med!! kram
Josephine

2012-07-15 @ 21:07:53
URL: http://pasenab.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0