Publicerat: 2012-07-08 Klockan: 21:37:16

blåsljudet

idag kontrollerades hjärtat igen. denna gång var det faktiskt en annan läkare. vi hade bett om samma just eftersom olika läkare hör olika saker. men då det var vår väns släkting som vi är bekanta med plus att han är hjärtläkare så kändes det här riktigt bra. han lyssnade noggrant. han hörde fortfarande blåsljud. men han tyckte nog att det lät mer som ett biljud. 
 
imorgon ska vi åka till barnakuten kl 8.45 och så ska lovi bli lyssnad på igen - av samma läkare som idag. om det fortfarande hörs något då så ska det bli ultraljud. annars så bedöms hon som frisk!
 
angående det här med blåsljudet. vi har fått så många omtänksamma kommentarer från alla. om hur vanligt det är och att det troligtvis inte behöver betyda någonting. tack för alla omtänksamma ord. vi vet ju om detta själva. att det är vanligt. noah har ju sina olika bokstäver och ett av dem är ju just hjärtat. 
 
det var inte själva ordet blåsljud som var det tunga i fredags. det var minnena. det var att få uppleva att något är fel med vårt barn IGEN... det var att inte få komma hem som vi tänkt oss. bli en hel familj direkt. det var de kommande undersökningarna som påminde så mycket om noahs sjukhistoria. det var den biten. förväntningarna som gick i kras. men nu är vi hemma. nu är vi en hel familj här hemma. nu börjar resan som familjen fyra. 
 
håll nu era tummar inför morgondagen. att inget hörs. för ett ultra på den lilla skulle innebära flera minnen. mer ovisshet och ett eventuellt hjärtfel på den lilla... 
 
bilder från ekg´t som togs i fredags.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karolina elvin

Hon är helt underbar!! Håller tummar och tår att det
Är något ofarligt som hörs!! Kraam

2012-07-09 @ 20:02:41
Postat av: Alexandra

Kände en stor klump i magen när jag läste om lovis blåsljud. Fast bi bara har Emilio kan jag bara ana känslan av att dom hörde blåsljudet. Känslan av att dom återigen kopplar på elektroder på er andra älskling. Det skulle få mina tårar att rinna obegränsat, just för att det ligger så nära ALLA minnen om vad som tidigare hänt. Tänker på er och hoppas VERKLIGEN att allt går vägen och att detta är det sista ni behöver göra. Att ni får slippa sjukhuset framöver och bara gå på de vanliga BVC kontrollerna. STOR KRAM till er

2012-07-11 @ 06:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0