Publicerat: 2012-01-18 Klockan: 09:04:00

nattmage

tokiga mage.

trots dagliga klyx med slang är inte magen nöjd.

1-2 ggr i veckan har noahs mage bestämt sig för att protestera BIG time nattetid.

då vaknar gossebarnet upp av ond mage och det är inte annat att göra än att bege sig till skötbordet för att ge ännu ett lavemang. men då ger vi enbart ett resulax. efter ett tag kan gossen åter komma till ro.

men det tar ändå 1,5-2 h. för pojken.

hans mamma kan knappast somna om direkt efter. hans pappa är den som oftast ger resulaxet nattetid. pappan har en skänk från ovan att kunna somna om sedan. men mamman får iallafall vila under tiden detta pågår.

vila och vila.. vilan består mest av att oroa sig för pojken. för hans mage. för hans värk. varför detta pågår och varför magen inte kan samarbeta med oss.

ibland känns det som om ryggen är det värsta vi har varit med om med noahs diagnos. andra dagar är det alla oklara besked om hjärtat. just nu är det magen. det dagliga arbetet och nattmagen...

jaja. en vacker dag så. en vacker dag kanske även noah får det mer eller mindre vanligt kring sig.

jag klarar in

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag förstår hur det är ! Verkligen ! Vi har haft så här fler nätter då Alice var yngre. Nu händer det ibland. Men oftast märker vi det i samband med oro då hon ska sova och hon får komma upp för ett extra resulax. Vissa nätter är hon stökig och gnyr sig genom natten. Ger inte resulax på natten nu för tiden, det brukar oftast gå bra till morgonen men det är inget kul, jobbigt och trött blir man. Och lider med sina små ! Alice kan ju ofta säga vad som är fel. Ibland är det "bara" hunger men hungern kommer ofta pga av hon ätit dåligt kvällen innan. Ätit dåligt PGA MAGEN ja !

kramar !!!

2012-01-18 @ 16:46:43
Postat av: Therese

Åh Vännen. Jag vet. Fan vad jobbigt det är. Vi hade så mer eller mindre var o varannan natt när Abbe var yngre än ett år. Men när det väl händer inser man hur mycket jobb det är med magarna. Inte heller kul när man ska upp tidigt sen på morgonen. Jag lider med er. Min Mobil helt kajko. Vet inte om du sms:at mig men när den är återställd hör jag av mig den vägen. Stor Kram till Er.

2012-01-18 @ 21:57:32
URL: http://www.livetiludden.blogspot.com
Postat av: Linda

oh ja, knöliga nätter. Vi försöker verkligen göra allt för att undvika dom. Varje dag när Micke kommer hem från jobbet så pratar vi om hur mycket hon bajsat, konsistens osv...det är det första vi pratar om. För vi vill ligga steget före med klyx innan magen knölar ihop. Vi behöver ju inte ge dagliga...än :/ Dessvärre så har vi gjort bort oss ett par gånger den senaste tiden och tyckt att magen varit bra för att vid middagen insett att vi måste ge klyx. Klyx direkt efter maten har resulterat i kaskadkräkningar när "proppen" släpper. Man lär så länge man lever :/ Stor kram!!!

2012-01-18 @ 22:06:58
URL: http://tovemingroda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0