Publicerat: 2012-02-21 Klockan: 12:11:04

napp och snuffe

min son älskar sin napp och snuffe. för några månader sedan brydde han sig inte nämnvärt över dem förutom när det var sovdags. jag tror det var i samband med eller strax efter skoliosoperationen som de blev mer eller mindre som en drog för honom.

tills för ca 2 veckor sedan. på hemresan från sälen tog vi spontant och helt oplanerat steget till en tillvaro utan en napp i munnen... vi sa att nappen och snuffen sov när han var vaken för att de skulle orka tjänstgöra när det är dags för herr noah att sova.

jaja vi sa inte allt det utan vi sa; nappen och snuffen sover.

tro det eller ej. gossebarnet har accepterat det.

vi får nappen och snuffen strax efter han vaknar. han kan fråga någon gång under dagen men han vet vad han får för svar och efter ett gny så godtar han det.

wow.

idag efter lunchen tog jag fram nappen och snuffen för det var dags för sovvilan. vad gör sonen? vägrar ta emot dem för han vill ju inte sova än. han har inte lekt klart tycker han.

men mamman bar in sonen i sängen och gav honom nappen och snuffen som han försökte ge tillbaks till mig:) hehe.

det tog 2 min. sen tystande han. han var nog trött ändå. siså. mamma vet fortfarande bäst noah.

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad skönt ! Barn med napp i munnen hela tiden är inget kul :( sen är ju inte behovet lika stort heller ju äldre dom blir utan mer en dåliga vana. Barn lär dig så fort ! På förskolan brukar det ju gå galant men annorlunda hemma. Tycker Noah är duktig !! Han är ju inte så stor än men en väldigt försigkommen gosse.

Alice får inte ha napp när hon leker eller springer runt. Men ibland när hon är trött framför tv'n och vid sova då.

Kram till er !!

2012-02-21 @ 12:30:14
Postat av: Milla

Skönt att det fortfarande får vara så ett tag till att mamma vet bäst =). Ja ibland är det bara enklast att prova och se om det funkar för oftast är barnen rätt medgörliga =).

Puss

2012-02-21 @ 12:37:02
URL: http://cmillis.blogg.se/
Postat av: Karin

Mamma kommer alltid att veta bäst! :-)

2012-02-21 @ 16:34:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0