Publicerat: 2012-08-12 Klockan: 21:34:22

vacterlläger 2012

nu har vi ännu en gång hängt ihop med alla goa människor i vacterlföreningen. eller alla och alla. en hel del var på andra äventyr men vi var ändå ett glatt gäng som sågs. denna gång sågs vi ca 1 h från vår hemort. östgötagården i rimforsa. det kan ju ta en timme att åka dit. det kan ju även ta ca 1 h och 45 min. om man nu envisas med att åka i samma rondell ca 10 ggr.. men så är det ju alltid när vi ska någonstans med eniro.se´s vägbeskrivning. gps blir det till nästa resa.... sanna mina ord.
 
 
på fredagen så packade alla upp, förberedde kvällens tacosmiddag, kramades, lekte, pratade om det senaste som hänt våra barn och det som komma skall. det var många som nosade på lovi och minnena for 2 år tillbaks i tiden. då var det noah som bars omkring och då var vi på några timmars visit och sedan dess är vi fast!
 
 
barnen lekte fritt och vi vuxna varvade lek med prat. om både lättsamma och svåra ämnen.
 
 
här är huset där vi bodde under 2 nätter.
 
 
lördagen inleddes med lek innan det var dags för lunch och lite vila.
 
 
noah fick en kurs av kerstin i hur man ska ta på sig skorna själv. trots ett stort intresse så ropade han på hjälp;)
 
 
vi gick ner till sjön.... spelade spel... utmanade varandra i sporter.
 
 
en del av oss badade....
 
 
på eftermiddagen åkte vi till skeda udde där det fanns ett lok i miniatyr som de flesta åkte med på. populärt! det var även ett fik där som vi alla passade på att nyttja.
 
 
på kvällen var det mera bus innan kvällens grillmiddag serverades. håkan som håller i lovi nedan är föreningens nya ordförande. det var första gången vi träffade honom och han var då en fantastisk människa. det ska bli riktigt kul att träffa honom flera gånger.
 
 
på söndagen togs det obligatoriska barnkortet. tyvärr hade en del hunnit lämna oss av olika anledningar som andra utflytsmål och oplnerade sjukhusbesök.
 
 
tack för en givande helg. tack för ny input och energi till nya läkarstrider som ska krigas. tack för skratt och gemenskap.
 
vi ser fram mot vårens årsmöte!

Kommentarer
Postat av: Lottiz

Såg ut som ni haft det jätte trevligt. Jätte bra att få träffa andra föräldrar och barn som går igenom ungefär samma sak. Kram

Svar: det är väldigt nyttigt att få möjlighet att träffa familjer i liknande situationer. jag är tacksam för att denna förening finns och lever!
Josephine

2012-08-12 @ 21:48:40
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Maria

Härliga foton !

2012-08-13 @ 12:57:51
Postat av: Jenny T W

Blir tårögd av bilden på Noah i vattnet. Så himla fin. Starka unge.

Svar: jag känner som du... en väldigt stark bild...
Josephine

2012-08-13 @ 21:28:01
Postat av: Milla

Underbart att få komma iväg och bara umgås och hinna prata med varandra och förstå vad varandra går igenom och kunna få stöd och råd om vardagen.
Puss

2012-08-16 @ 08:19:07
URL: http://cmillis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0