Publicerat: 2011-09-20 Klockan: 22:13:00

vårt andra boende

innan vi skrev in oss på avd 15 så checkade vi in på ronald mc donald huset. det är ett fantastiskt hus. om jag säger som så att de små spargrisarna vid kassan inne på mcdonalds har fått en helt ny innebörd. jag kommer skänka en slant varje gång jag passerar en sådan.

en fristad. ett "normalt" boende mitt i det sjuka. mitt i det onda. för oss är det en märklig känsla. att dela på oss. men för familjer som har fler barn är det fantastiskt. eller för barn som behöver övernatta för att de är på utredning men de är inte så sjuka så de behöver vård på själva sjukhuset.

noah tyckte vi var där alldeles för kort tid. så visst ska vi ta oss tid att leka där fler gånger. om han inte får komma dit under tiden vi är här så ska vi iaf dit en stund innan vi åker hem.



checka in riddarborgen på kullen. fler bilder kommer efter att jag har övernattat där. nu är sadde där och jag sitter här. märkligt - men det går det med.

Kommentarer
Postat av: Maria

Lägger ofta små "slantar" där ... Går verkligen till nåt bra ! I förra veckan hade dom skoljoggen (Oscar var dock ledig den dagen) och man samlade in pengar till barncancer fonden. Vi sms:ade självklart in bidrag !!

2011-09-20 @ 22:43:40
Postat av: Milla

Tänk vad några kronor kan göra så stor skillnad för människor som har en jobbig situation framför sig. Ser fram emot lite bilder på rummet.

2011-09-21 @ 06:43:17
URL: http://cmillis.blogspot.com
Postat av: Therese

Gud så fint det ser ut att vara. Hoppas verkligen att vi kommer kunna bo där för då kan även Alfred vara med.

2011-09-21 @ 15:38:09
URL: http://www.livetiludden.blogspot.com
Postat av: Ylva

Ronald McDonald Hus är fantastiskt! Jag har själv bott på ett RMDH-hus tidigare i år. Och som du säger, den där insamlingsbössan har verkligen fått en ny innebörd!



Hoppas att allting går bra med er gosse och att livet trots alla jobbigheter och svåra stunder går framåt!

2011-09-22 @ 01:04:49
URL: http://blogg.mama.nu/fyraminusen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0