Publicerat: 2011-09-09 Klockan: 10:36:00

ultrarapid

det går så fort.

livet.

det susar förbi. försöker stanna upp. försöker hinna med. försöker slippa dåligt samvete för att jag inte kan hinna allting.

det är lättare att slippa det nu för tiden. det dåliga samvetet. nu har jag ninni. nu får jag skita i precis vad jag vill då prio 1 är ninni.

men jag vill fortfarande göra annat. det gör jag. då får jag dåligt samvete för att jag inte är med ninni.

ond cirkel.

nu kan livet få sakta in.


Kommentarer
Postat av: Maria

Åh jag vet precis. Man jobbar på dagarna, em och kväll susar förbi och sen kommer helgen och då ska man hinna med att träffa alla man inte hinner/orkar träffa i veckorna ... Innan man fick barn hade man helt andra prioriteringar. Men livet förändras ... Förstår hur du känner och tänker. Noah är självklart prio 1 !

kramar

2011-09-09 @ 13:47:30
Postat av: Milla

Problemet är ju hela tiden att man vill så mycelt, man vill träffa vänner, man vill träffa familj, man vill åka bort, man vill hitta på roliga saker med sina barn. Men det är bara att ta en dag i taget. Jag har njutit av tiden med Matilda men ändå sett fram och längtat lite till nästa steg, men nu njuter jag verkligen av varje dag och man hittar verkligen glädje i alla de där småsakerna, som att man kan åka till en lekpark efter jobbet, eller att de skär gurkan till magen, eller att få gå ut och spela bandy eller gå och handla i affären. Alla dessa delar blir så njutbara att man bara längtar även efter allt sånt bestyr. När man är på det stadiet tycker jag tiden går alldeles lagom fort fram och man känner bara lycka över sitt underbara liv. Puss på dig hjärtat

2011-09-09 @ 20:23:16
URL: http://cmillis.blogspot.com
Postat av: Sarah

Hej igen. I nuläget så rullar allt på bra här. Vi har gjort en ny MR i okt förra året så det är snart ett år sen den visade att det var helt ok än så länge. Freija har en diagnos som heter Akondroplasi vilket innebär att hon är kortväxt. Just nu är det benen som tar mycket stryk hon är snart 3 år och vill ju självklart vara med o busa o leka som alla andra barn. Hennes ben orkar inte riktigt det. Mycket gråt och gnäll blir det på nätterna. men det är bara att bita ihop sa läkarna till oss så då gör vi det =) //sarah

2011-09-09 @ 22:36:31
URL: http://sarahsfamilj.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0