Publicerat: 2011-09-26 Klockan: 22:08:33

STORA framsteg

idag har varit en glädjens dag - men med många tuffa moment.

noah har varit helt hysterisk vid 3 tillfällen. tillverkning av korsetten, provtagningar och när de skulle ta bort cvk´n.

bortsett från det.....

titta här;



ser ni vem som har vågat att krypa lite själv. sätta sig själv och försökt att ställa sig upp. han har tagit i med hela sin kropp och la sig ner på golvet med ett stort leende efter den stora kraftansträngningen. han var så nöjd att han klarade av detta.

efter att ha ansträngt sig så är det skönt att få gosa in sig i alla gosedjur som noah fått under sin vistelse och inför sin vistelse!



noah hade svårt att komma till ro på kvällen och det beror nog på att han varit väldigt aktiv idag. arbetsterapeuten sa just det idag. det visar sig på kvällen om de varit övermodiga eller överansträngt sig under dagen. då skulle vi backa nästa dag. idag tog det 1 timme och 40 min att somna så imorgon får vi ta det lite lugnare.

men jisses vilken dag! vad han kan vår prins!

Kommentarer
Postat av: Maria

Klart han kan ! Det är ju NOAH vi pratar om :-)

2011-09-26 @ 22:20:34
Postat av: Åsa

Åhh vad glad jag blir av att läsa detta. Glädjetårar! Vilken kämpe! Massa kramar till hela familjen!

2011-09-27 @ 07:58:07
URL: http://pasenab.blogg.se/
Postat av: Milla

Hej underbara Noah, men det måste vara svårt att hejda sig när man väl kommer igång så det blir en väldigt avvägning för er hela tiden. Heja Jossan och Sadde med kämpningen under alla dessa dagar och olika moment.

Puss puss

2011-09-27 @ 20:25:10
URL: http://cmillis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0