Publicerat: 2011-05-06 Klockan: 14:14:34

stöttepelare

idag har therese och abbe varit hemma hos mig och noah. jag och therese lärde känna varandra i somras genom våra barn och blev varandras stöttepelare. till en början var det analatresin som vi talade om men nu har det mest blivit ryggar då båda våra små ska genomgå skoliosoperationer under detta år.

förhoppningsvis kommer abbe och noah kunna vara varandras stöttepelare genom livet. lika gamla och i stort sett samma begränsningar samt förutsättningar.. kunna prata och stöta och blöta.



abbe som hade blivit så stor!



härjar loss lite.....



på tal om just den där ryggen............

vet inte vad som händer. har alltid känt att link är stället med kollen. men har de verkligen det? de skulle ha en tid ngn gång mellan vecka 18-22 för noah. ff ej hört ngt så då mailar jag till kirurgen. som vanligt svarar han på två röda. han är guld!

varför de ej hört av sig visar sig vara att de ej får tillgång till ryggmärgsövervakningen så som de önskar. ett hjälpmedel som måste användas under op för att se att de ej skadar ryggmärgen.

så om de ej lyckas med det blir det en tid i höst...................... tidig höst.

fan fan fan.

som jag har laddat. i två månader har jag laddat och laddat inför en operation. den sista tiden har vi börjat bli kinkiga med att träffa folk som är lite sjuka pga en kommande op. har känt mig positiv inför jobbet i höst då jag skulle satsa på jobbet och inte behöva tänka på op.

nu kanske det blir att ladda under sommaren och vara frånvarade från jobbet i både person och i tanken under läkningstiden...

vill inte. vill vara fokuserad då.

helt plötsligt känns det inte så farligt att fira noahs 1-årsdag på sjukhus. bara det som måste göras blir gjort.

snabba omställningar........

det är så galet påfrestande att hela tiden ladda. ska jag ladda ur redan nu eller kan det ff bli op nu under våren/sommaren........

blä...............


på ett sätt är det bättre med hösten. noah får fullfölja babysimmet, han får bada i sommar, han slipper kliande sår mitt i varmaste värmen. han lägger på sig mer i vikt. han kanske kommer lära sig att gå under sommaren. vi kommer få en skön sommar.

 

MEN!

 

det är galet jobbigt att ladda om. knäckande jobbigt. då har jag laddat nu i två mån i "onödan". jag vet hur jobbigt det är att vara hemma efter en op. tycker synd om sadde som får ta det "själv" och särskilt efter denna op. och särskilt eftersom han ej kommer vara hemma lika länge som mig. nu hade vi trösten att vi skulle bli hemma bägge två under 2 månader i sommar.

 

väger för- och nackdelar med de olika alternativen. redan nu har jag ställt in mig på hösten. för att se de fördelarna.. vet ej vad jag ska tänka och tro. lägga ner tills vi vet kanske. annars blir jag väl besviken om vi får en tid nu.

känslor i virrvarr. hatar det här. verkligen hatar.


Kommentarer
Postat av: Maria

Söta små pojkar !!



Förstår din ilska ang op som aldrig blir av. :-(

2011-05-06 @ 14:45:26
Postat av: Anonym

Guud vilken fin bild du fick till på Abbe. Jag lyckas aldrig fånga honom sådär. Du får ta mer nästa gång vi ses!

Till det jobbiga. Du vet ju hur besviken och arg jag blev över att inställd undersökning och jag kan inte föreställa mig den besvikelse du känner just nu. Men som jag skrev än är inte sista ordet sagt i detta. Som du skriver finns även en hel del fördelar med op i höst men svårt att se dem när man är så inställd på något annat. Jag håller tummarna för att ni kommer in på op innan sommaren så ni kan vara hemma båda två efter op för att sedan andas ut och ta nya tag med jobb och dagis och "vanligt vardagsliv" utan tankar på operation.

Stor Kram från mig.

Tack för att du finns!Utan dig skulle jag ha svårt att ta mig igenom allt.



P.s fick inget svar på det sista mejlet från HS men så fort jag får det så skickar jag vidare.

2011-05-06 @ 20:04:46
Postat av: Linda aka Javamorsan

Jobbigt när känslor svallar över så där. Men det är bra att få det gjort så försök fokusera på tiden när det är över. Innan du vet ordet av är du på andra sidan allt det jobbiga!



Jag måste ställa en fråga. Vad är för begränsningar din son har?



Hoppas du fått en fin lördagsafton nu. Kram

2011-05-07 @ 21:56:57
URL: http://baralinda.se/wordpress/
Postat av: Melissa

Fin sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-05-08 @ 10:15:15
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0