Publicerat: 2011-07-24 Klockan: 09:31:00

skansen

stockholmsblogg nummer 10ett av våra huvudmål på resan var skansen. där skulle vi även möta upp familjen lindroth minus oscar.vi har träffat maria, alice och stefan en gång förut och det var på ALB under noahs andra op. då kom de för att hälsa på oss efter att vi fått kontakt via bloggen. det var kul att träffa dem utanför ALB och utanför facebook och sms.barnen trivdes i mitten av de vuxna.inte såg vi mycket djur på skansen men noah tänkte attackera en stackars påfågel.foto framför fin bakgrund!noah fick syn på karusellerna och blev helt till sig. så när farmor tog med honom för att köpa en biljett var lyckan gjord! han höll den krampaktigt och kunde inte riktigt förstå varför en kontrollant tog den ifrån honom.wii! premiären för karuseller!det gav mersmak och sedan åkte han humlan hubert ca 3 ggr på raken. SJÄLV.
efter första gången förstod han att han kunde påverka själv genom att dra i spaken.efter premiären och att han åkt själv så var den stora karusellen ingen match:) då kan man minsann luta ut armen lite nonchalant.fina alice får avsluta skansenbloggen!


Kommentarer
Postat av: Maria

Ja det var en mysig dag kära vän ! Kramar till er !

2011-07-24 @ 15:39:50
Postat av: Milla

Vilken fin avslutningsbild =).

Jag är så imponerad av Noah, Matilda vågar inte åka ens idag så det är kanske bra om hon får se att Noah kan. Vad härligt att få åka till Skansen och träffa vänner och bara strosa. Puss

2011-07-24 @ 16:28:56
URL: http://cmillis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0