Publicerat: 2011-04-12 Klockan: 22:12:09

kost

galet svårt det här.

delikatess knäcke sas det på tarm. men herregud det innehöll ju en massa fullkorn så det blev det inte. köpte smörgåsrån istället.

kändes som om ALLT på hyllorna var fyllt med fullkorn hit och fullkorn dit. extra fibrer där och extra fibrer här.

enligt tarm så får noah äta fibrer i grönsaker och frukt. men inget annat.

sen blir jag kluven i att tarm i sthlm och dietisterna för en del andra ställen i landet verkar säga olika. att där ska man ej plocka bort utan kompensera med ngt lösande... 

nej nu kör vi på efter ALB direktiv så får vi se hur det går.


Kommentarer
Postat av: Anna Eriksson

klart du ska följa din/era läkares direktiv. vore nog dumt att ignorera dem man ska gå till. men skulle du sen känna att det blir för mkt svåra beslut så be att få träffa en dietist, kan du be att få kontakt med även på ALB, de har ofta helt annan koll på kost o sånt än läkarna trots att de är de som är specialister på de andra delarna.



Träffen vi hade på Ackis gav verkligen sååå mkt!

O det konstiga är verkligen att nu när Daniel fick dille på All Bran till min stora fasa så behövde vi för första gången inte klyxa honom på en hel vecka. LÖljigt bra för att va han, tyvärr slutade han äta det då han fick vattkoppor o knappt åt alls, får försöka få igång honom på det igen.



Se till att Noah dricker mkt vad han än äter. Det verkar verkligen vara a och o.



Kram på dig!

2011-04-12 @ 22:32:46
URL: http://mrsannaeriksson.blogspot.com/
Postat av: Linda aka Javamorsan

Jag lider med er som inte får ordning på detta. Sänder massa styrkekramar till er

2011-04-13 @ 08:38:41
URL: http://baralinda.se/wordpress/
Postat av: PB

Vad kämpigt vännen, förstår att det måste kännas jobbigt! Kan han äta riskakor eller är det fibrer i det? Alva får små riskakor från Hipp, jag tror dem är från 8 månader, hon älskar dem.

2011-04-13 @ 08:46:02
Postat av: Jenny

Förstår känslan! Vi gav också majskrokar tills Maria (precis som för er :) ) sa att det kan vara stoppande. Riskakor gav vi ett tag men jag har en känsla av att det inte heller är bra. Det vi gör nu är att ge frukt som snacks, tex när Lone är grinig i vagnen. Då funkar det jättebra att ge färsk frukt som päron eller apelsin som man skurit i små lagom bitar och har i en burk i skötväskan. Ibland ger vi fruktpuré på tub, det finns ett märke som heter Ellas Kitchen som har olika sorter. Tyvärr är det banan i de flesta, men det finns en med jordgubb och äpple som Lone älskar! Sen ska ju russin ge fart på magen också. Hoppas ni hittar nåt som funkar bra.

2011-04-13 @ 09:39:36
Postat av: Anna

Helt sjukt med fullkorn, det är i ALLT. Min dotter får inte äta fullkorn på grund av att hon har Hirschprung. Idag köpte vi pannkakor på badhuset, döm om min förvåning när jag tittar på kvittot och det står FULLKORNS PANNKAKOR.

I affärena är inte alternativen många utan fullkorn.

Hoppas ni hittar nåt smarrigt till Noah!

2011-04-14 @ 21:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0