Publicerat: 2010-09-07 Klockan: 09:46:27

hemligt nummer...

ni som känner mig vet att jag inte tycker om att prata i telefon. det är lustigt för när jag var tonåring fick mamma och pappa slita bort mig från telefonen.

men nu för tiden tycker jag bara det är jobbigt. sms är bäst. där skriver man vad man vill och sedan går man vidare till nästa sak. men det är okej att prata med folk som jag känner.

däremot nummer jag ej känner igen eller hemligt nummer betackar jag mig för.

men det är nog slut på det nu.

nu har det ringt ett par gånger och det visade sig vara astrid lindgrens barnsjukhus. så nu måste jag svara för det kan tydligen vara ett samtal om det viktigaste jag har.

vad ville de då?

jo att vi ska komma på tisdag morgon för en 4 timmars lång undersökning av urinledare etc. inte 4 timmar i stöpet men till och från. så det blev visst en heldag på sjukhuset på tisdag. "jippie" - NOT som borat skulle ha sagt.

sadde frågade lite lätt om det var pga katetermissödet. ett vagt svar om att det var rutin på dessa barn. men om det nu är rutin varför har ingen sagt något om denna undersökning innan eller varför har vi inte gjort den då vi varit inlagda i 2 veckor... och hur kommer det sig att det är läkaren som gjorde misstaget som har remitterat denna undersökning? det kanske är rutin men det känns bara olägligt att det kom nu efter allt med katetern..

jaja... låt oss nu hoppas att de inte upptäcker något mer med noisen.. låt denna lilla tandlösa tjocksmock slippa mer strul....!!!

Kommentarer
Postat av: emma

ja e likadan me telefon :P sms e bäst ;) hoppas undersökningen går bra. kram

2010-09-07 @ 15:56:15
Postat av: Maria

Åh då kanske jag inte ska föreslå att vi kan höras nån dag utan vi håller oss till sms ! :-) Visste inte. Kram !



Men ska ni tillbaka igen ?! Kunde dom inte sagt nåt när ni var där om att dom ville kolla. Ja ja så är det med läkare ;-)

Han har väl inga svårigheter m kissande så det ska säkert gå bra !

2010-09-07 @ 16:01:25
Postat av: Johanna

Jag har tänkt en sak länge. Jag tror att det var meningen att Noah skulle komma till just er, för ni verkar vara så otroligt bra och sympatiska, kärleksfulla människor och föräldrar!



Jag brukar tänka att är det nån som klarar sånt här så är det ni (även fast jag bara "känner" er via bloggen) och ni är nog perfekta för Noah på alla sätt och vis och ni kommer tillsammans göra det allra bästa med den här sjukdomen nu och i framtiden :-) Svårt att förklara vad jag menar men jag tror att ni förstår! Kramar!

2010-09-07 @ 16:52:53
Postat av: jessica

Min vän he he vet du inte tycker om prata i telefon men smsa är underbart =) hoppas verkligen inte de blir något noisen och att de går bra på kommande undersökning!!Vi ses i veckan många kramar

2010-09-07 @ 18:59:19
Postat av: Josefine

tack johanna!! orden värmer!

2010-09-07 @ 19:11:13
URL: http://josephines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0