Publicerat: 2010-10-28 Klockan: 18:50:00

blandade rullar

försoning, 2008. regi joe wright.

oj.. första biten kändes sådär men sen arbetade sig filmen uppåt och blev bättre och bättre för att sluta riktigt bra. en film i långsamt berättartempo men ack så fint. som namnet skvallrar lite om så handlar filmen om försoning. här är det en kvinnans kamp att förlåta sig själv för ett val hon gjort i livet. det är en långsam jakt på sanningen. och filmen har ett fint tempo och otroliga scener.

filmen utspelar sig från och med år 1935 och framåt.

betyg 4 av 5.


utan spår, 2008. regi gregory hoblit.


filmen handlar om en seriemördare som startar med en katt och slutar med en massa människor. barbariska mord a lá saw-filmerna. seriemördaren dödar sina offer när han fått tillräckligt många som tittar på live via nätet. han kommer snabbt upp i höga tittarsiffror och folk vill se mer och mer. 

helt plötsligt känns detta så aktuellt igen;http://josephines.blogg.se/2010/october/sa-fruktansvart.html 

betyg 3 av 5. 




2 days in paris, 2007. regi julie delpy.

ja filmen utspelar sig då o paris och här är det högt tempo från första minut till sista. dialogen går i ett och är klyftig och underhållande.

paret mellanlandar 2 dagar i paris och deras förhållande sätts på prov då de får träffa alla marions ex-pojkvänner samt frispråkiga föräldrar.

rolig film!

betyg 3,5 av 5.



Kommentarer
Postat av: Milla

Jag hade nog missat det inlägget innan och tycker att det är fruktansvärt att vi lever i en värld där vi är så ansvarslösa och roar sig med att trycka ner andra människor. Att ett liv är så obetydelselöst att man inte bryr sig om vad som händer. Jag kan inte säga något annat än de människor som skriver såna saker skulle behöva seriös hjälp för vare sig han hade bestämt sig eller ej så tycker jag att hans blod även finns på deras händer.

Puss

2010-10-29 @ 19:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0