Publicerat: 2010-11-19 Klockan: 21:54:34

nebunette

sjukhus....... IGEN........

vad blev sagt denna gång? jo att det är för tidigt att avgöra om det är astma eller ej. men något som inte är okej i luftrören dock. noah har nu fått en nebunette.




i den ska han nu andas in först airomir och sedan pulmicort (kortison). mellan det får han ett pulver som ska hjälpa honom att bli kvitt denna infektion så han blir redo för operationen. om han ej är bättre inom 10 dagar ska vi kontakta sjukhuset igen för en sista lösning?!?

snälla låt detta hjälpa. han var jätteduktig nu ikväll och andades finfint.

läkaren pratade även om hjärtat. han var tvetydig. först sa han på ett ungefär;

det kommer ej växa igen och man kommer vilja göra en operation för att stänga ductus så att det ej ska kunna bli infekterat. man kommer gå in via ljumsken. detta kommer göras i lund och när i ålder visste han ej.

sedan ändrade han sig efter att ha lyssnat på noah. då lät det såhär;

ja ibland ser man mer än vad man behöver på ultra och det är ej säkert att det behöver bli en operation.

JAHA??? så nu kanske det ej behövs en operation. men vad händer då? kommer det helt plötsligt inte kunna bli några infektioner. så inte noah dimper ner på fotbollsplanen av ett medfött hjärtfel som gjort att det blivit en infektion... och allt för att det ej rättades till? gaah... nej nu vill jag träffa en hjärtspecialist och få ventilera.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jobbigt när läkare är tvetydiga :( Jag hoppas Noah slipper det!

2010-11-19 @ 22:45:07
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Lina

Vincent fick en sådan att andas förra hösten då han fick förkylningsastma och den hjälpte jättebra.. vi satte den försiktigt över mun och näsa när han sov, 3 ggr om dagen, han blev bra på några dagar. Håller tummarna för att ni får samma snabba resultat. Vi följer er resa här hemma oxh pratade lite med Milla om vad ni går igenom. Ni är fantastiska!

2010-11-19 @ 22:52:06
URL: http://www.rosells.nyfotat.se
Postat av: Jenny Strömgren

Freja har oxå nebutette, hon fick RS virus när hon var 10 månader. Men nu använder vi "bara" aioromir och pulmicort när hon är förkyld..Angående hjärtat har oxå vi fått olika svar så jag vet hur jobbigt det är. Kontbakta arnhjärtmottagningen eran tycker jag.

Hoppas allt löser sig och att dagen idag känns bättre. Många kramar Jenny

2010-11-20 @ 06:07:50
URL: http://fjallblomman.bloggplatsen.se
Postat av: PB

Men lilla skrutten då, ska han aldrig få må riktigt bra? Så typiskt läkare att säga olika saker så man inte förstår vilket som är rätt till slut. Hoppas Noah piggar på sig snart! KRAM från oss

2010-11-20 @ 09:04:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0