Publicerat: 2010-11-19 Klockan: 09:59:27

Day 01 – Introduce yourself

föddes mitt på sommaren år 1980 under åska och regn precis som ronja rövardotter som var min stora förebild när jag var liten!

bodde tillsammans med min mor yvonne och pappa hans och storasyster jessika i vilbergen under många år. då syster min var 9 år äldre tyckte hon mest att jag var jobbig och irriterande tills jag blev ca 17 år och vi kunde umgås på ett annat sätt;)

som liten, ca 10 år, älskade jag djur (tro det eller ej!!) och ville utplåna alla orättvisor som fanns i världen. jag skrev brev till mcdonalds om miljön och gick ner till affärerna och ville att de skulle införskaffa en mjölkko. jag var med andra ord en liten miljöaktivist.

flickebarnet blev större och ville hänga mer och mer på stan med sina kompisar. vi gick under namnet filmstankickers.

jag blev kär både en och två och tre gånger.

under livets resa lärde jag mig att det bara är jag själv som kan ta ansvar över mina egna handlingar och att jag måste agera för att få det liv jag vill ha. ingen annan kommer servera det åt mig och jag måste sträva efter min egen lycka även om det medfört att jag gjort vissa val som en del har ifrågasatt, även om mestadelen av mina bekanta tyckte att det innebar mod.

jag fann kärleken i mitt liv på jobbet och tillsammans har vi en underbar liten son som just nu sitter i mitt knä och ska vara med och skriva på datorn.

här kommer en hälsning;  bn,nbmmh7bvf6bvf5dvrdcvvxdcvdc4rsx.

jag tycker fortfarande att orättvisor är jobbigt dock anser jag inte att orättvisor innebär att alla ska ha lika utan man ska ha resurser efter sitt behov (ex en skola för alla med resurser). jag hatar trångsynthet och försöker att alltid stå för vad jag tycker utan att såra någon men jag förmedlar aktivt mina tankar och resonemang.

jag älskar film och lugnet på landet men även den fartfyllda festen med hårda musiken!

jag var och är en nyfiken tjej med glimten i ögat och extremt nära till skratt;) lite kontaktannonsvarning över den sista meningen...

min kompis tessan och jag som troll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0