Publicerat: 2010-03-02 Klockan: 20:55:43

wesson familjen

jag mår dåligt. jag är så illa berörd. efter att i 2 dagar tittat på dr phil och sedan även googlat en del om familjen wesson.

jag är spyfärdig.

http://www.drphil.com/shows/show/1324

där går det att läsa om denna hemska man, marcus wesson, som våldförde sig på sin flickväns 8-åriga dotter. när flickan var 12 år våldtog han henne första gången och vid åldern av 15 var de gifta. flickan hjärntvättades tidigt. sedan har marcus fått 9 barn med denna flicka som numera är en kvinna vid namn elizabeth.

från att dessa barn föddes separerade han dem så att pojkarna bodde för sig och flickorna för sig. mamman fick inte umgås med sina barn. marcus våldförde sig på döttrarna som även de födde honom barn och pojkarna misshandlade han dagligen och de två äldsta dumpade han sedan av uppe i bergen. (vilket troligtvis var deras räddning)

sedan en dag så hittades 9 kroppar - men det var 12 kistor till förfogande. marcus hade hunnit ha ihjäl 9 av hans barn och familjemedlemmar. mamman, 3 söner och 2 döttar klarade sig bortom denna massaker. när räddningspersonalen kom in i rummet så sökte de förgäves efter någon puls men allt de såg var kroppar staplade på varandra, varma organ och fullt med blod....................................

Marcus Wesson mug shot.jpg detta är marcus wesson

http://en.wikipedia.org/wiki/Marcus_Wesson

http://www.rickross.com/groups/wesson.html

http://www.cbsnews.com/blogs/2009/10/22/crimesider/entry5409254.shtml

http://www.trutv.com/library/crime/notorious_murders/family/marcus_wesson/1_index.html

barnen fick frågan om de tänkte på att fly? men vad kan ett barn göra? hur kan de komma på tanken att fly? de tror att det föräldrarna gör är det rätta, det sanna. att fly fanns inte i deras värld. det är först nu deras riktiga värld kan börja...

Kommentarer
Postat av: Johanna

vilken hemsk människa :(

2010-03-03 @ 19:37:15
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Hoppas att han brinner länge i helvetet

2010-07-08 @ 19:37:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0