Publicerat: 2010-06-06 Klockan: 21:50:00

projekt ledig

ja imorgon börjar min ledighet. min glidarperiod som pierre kallar det. såhär ska jag nyttja min första vecka av ledighet;

mån - upp o städa, åka till osse o få hjälp att montera in barnstolen, hem o fixa lunch till maria som kommer, åka till pierre och lämna in min dator som bara stänger av sig hela tiden och sedan hem för att fortsätta rensa i skåp etc.

tis - barnvakt åt matilda, till barnmorskan, ut till landet och städa i rummet och få ordning där, kalas för emil o walle.

ons - styra "klart" det sista hemma, tvätta och på bio med sadjad!

tor - adel tar studenten! kossan ska bli fin och sedan ge sig ut på utspring och fest!

fre - milla o jag ska laga mat åt grabbarna och spöa dem i en spelkväll.

lör eller sön (beroende på väder) - stå på loppis på himpan. måste dryga ut föräldrapenningen ;)

nej då. men det här kända begreppet att "boa" har slagit mig på det sättet att jag rensar. jag brukar rensa i vanliga fall o ställa ut allt i soprummet. men nu kände jag för ett annat projekt. får se om man får ngt sålt!

efter denna vecka har jag inga planer så då är skrutten välkommen. jag kan gärna ta ett par dagar eller mer än så för att vila, läsa och slappa först! fast jag är så nyfiken på vem du är så du får komma precis när du vill! jag lovar jag ställer in mina planer då.

sadde vill dock helst att skrutt ska vänta denna vecka då han ska köra stenhårt på bilskolan. snart har han förhoppningsvis körkort!


Kommentarer
Postat av: Malin

Hej

Ett råd för kommande loppis helg: var där tidigt, vi stod där i lördags ...var där kvart över 6 o höll på att inte få plats ...:-)

kram

2010-06-07 @ 21:47:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0