Publicerat: 2010-08-07 Klockan: 09:31:02

semester

 

nu som först börjar vår ledighet kännas som semester. nu har vi landat på första etappen. eller kanske till och med andra. som sadjad och jag pratade om så är noahs sjukdom en "etappsjukdom". allt sker i olika steg. hans behandlingsplan är i olika steg och även hans sjukdomsbesvär kommer i olika steg. nu har vi landat i stomietappen. nästa etapp som väntar är operation nummer två samt sonderingsetappen...

vår lilla guddotter var på besök häromdagen och överöste noah med pussar! han var mycket förtjust!

 

 

noah har fått ett babygym som han diggar stenhårt. han tycker även att det är även soft att somna där.

 




såhär glad skitunge här vi här hemma!


 

igår var vi på vår traditionella grillmiddag hos familjen bergström. suveränt god mat som alltid och suverän plockmat innan maten. här är ett hett tips; blanda limesaft från en färsk lime med socker och doppa jordgubbarna i. låt dra ett tag och njut! tack för ert trevliga sällskap!




nu ska jag hämta noahs faster på station! hon har inte träffat noah sen han hade en massa slangar på sjukhuset så hon kommer nog få stora chocken!


Kommentarer
Postat av: Erika

Vilken underbar bild på er fina Noah!



Trevlig Lördag!!!

2010-08-07 @ 13:48:54
URL: http://barbafamiljen.blogg.se/
Postat av: Milla

Vad glad man blir av att läsa att ni känner att ni kan njuta lite mer av allt som hände runtomkring. Jag kan verkligen tänka mig att det måste vara lättare att ha lite koll på vad som ska hända men i övrigt ta det när det kommer. Ja matilda skulle nog kunna tänka sig lika många pussar till för att vara nöjd =).

pu

2010-08-07 @ 13:49:06
Postat av: Carita

Kul att han fått ett så fint babygym :-) Ludde vill prova det sa han...

2010-08-07 @ 21:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0