Publicerat: 2010-08-05 Klockan: 11:04:45

albin



igår begav vi oss till albin med familj i luddingsbo!

det var en underbar familj som var öppen och väldigt härlig. storebror alfred hade bakat en kaka till oss! den var riktigt god. albin är 9 dagar yngre än noah men föddes med låg analatresi. han har redan börjat med sonderingarna och vi fick se hur det gick till. det var en känslomässig stund men det fanns en positiv sak. det tog bara ca 1 min istället för de 5 min jag trott att det skulle ta.

mer om den processen kommer en annan gång. just nu är jag inte mentalt redo att redogöra för hur det går till. men det kommer... det var skönt att se att albin lugnade ner sig ganska omgående efter sonderingen.

 


therese och jag bytte barn! albin kändes så lätt jämfört med vår lilla sumobrottare!




noah och albin ligger och myser!

efter det besöket begav vi oss till conny och karin. det var supertrevligt och supergott!!

 

här är deras monstergrill!!

 


Kommentarer
Postat av: Maria

Mysiga små bebbar ! Plötsligt känns Alice så stor ! Allt gick så fort i början och plötsligt är nu tio månader :-o Nästan så man börjar längta efter en till .. hihi ..men nja vill inte ha ett snitt till ( har redan gjort två o då blir det automatiskt ett tredje ) och vi är nog rätt nöjda nu.

Är Noah född "normalt" ?

2010-08-05 @ 16:01:24
Postat av: Angelica

Då hoppas Jga verkligen att allt går bra,för lillkillen ser verkligen frisk och kry ut. Verkar vara mycket energi i han. En riktig enerigknippe me andra ord.

2010-08-05 @ 21:32:45
URL: http://angiethehappiest.blogg.se/
Postat av: Josefine

det är mycket energi i lilla noah! han föddes normalt men jag önskar att det vore ett snitt då jag är allt annat än normal där nere....;)

2010-08-05 @ 21:46:58
URL: http://josephínes.blogg.se/
Postat av: Milla

Vilka små gullungar de är även om jag tycker Noah ser lite smått uttråkad =). Ja Conny vet verkligen sin plats, han stod där i söndags med. Tack för att vi fick mysa lite idag. Puss puss

2010-08-05 @ 22:50:00
URL: http://cmillis.blogspot.com
Postat av: Frida

Jag skrev ett uppmärksammat inlägg om kärlek på min blogg för inte så länge sedan. Det var ärligt och intensivt, utelämnade inga smutsiga detaljer och jag gav allt jag hade att ge. Men framförallt kändes det viktigt. Det var från början ett önskemål av mina läsare och jag valde att ta till mig det önskemålet berätta om hur det är att försöka hitta glöden igen efter man blivit dumpad. Glöden i en annars så destruktiv vardag där man vinglar på kanten av en avgrund. Jag tror att det här är otroligt viktigt att få ut, för någonstans finns det hopp. Det finns liv och det finns hopp och jag tycker att det är fruktansvärt viktigt att dela med sig utav det. Jag tror du skulle tycka lika. Det spelar liksom ingen roll hur gammal man är eller vem man är, det är fortfarande viktigt. Läs det gärna. :) Jag lovar dig, att det är bra.



Direktlänk till inlägget kommer här: http://thefworld.blogg.se/2010/july/ur-ett-brustet-perspektiv.html



Kram!

2010-08-06 @ 01:24:08
URL: http://thefworld.blogg.se/
Postat av: Therese

Hej!



Tack för en jättefin eftermiddag tillsammans.

Vi kommer tänka alldeles extra på er i slutet av månaden.

Kan du skicka mig er adress? Tack!



Kram Therese, Pelle, Alfred & Albin

2010-08-07 @ 10:24:09
URL: http://www.livetiludden.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0