Publicerat: 2010-04-10 Klockan: 18:16:38

så smått......

oh.....

idag tror jag att jag har börjat förstå på allvar vad som är på väg att ske i vårt liv. att vi är på väg att bli tre. idag har jag tvättat en massa små små små små barnkläder och lagt i byrån och hängt in i klädskåpet. det är så smått och det är så oerhört gulligt!

det är fantastiskt och lite smått skrämmande. tänk att vi äntligen ska bli föräldrar! jag lovar dig skrutten att jag ska göra mitt bästa för att fostra dig till en självständig och självsäker individ med stor dos empati!!

så smått som sagt... allt är så smått. hoppas det inte är en heffaklump som ska leka utbrytarkung/drottning sen för då missar skrutten en hel drös med söta småkläder!

jag har även fått syna något som inte var smått idag. när jag skulle handla så kommer en väldigt upprörd kvinna ut ur ica och fullständigt skriker och skäller ut en karl. det här var ingen liten karl utan en stor byggarkarl som hade ett helt brottargäng av stora karlar med sig. det visade sig att denna karl hade tagit hennes hund. sicken tur att hon hann ut ur ica i tid för att få tillbaka sin hund. gänget pyste iväg ganska fort då kvinnan ringde polisen. hade jag varit i ett annat tillstånd hade jag försökt stoppa honom men jag vågade inte utsätta lilla skrutt för något!

Kommentarer
Postat av: linda Liljeblad

Fy va onormalt o sno nåns hund. herregud..

Du o Sadde kommer bli så fina föräldrar. Lyckos eran bebis ! Kram på dig!

2010-04-10 @ 19:10:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0