Publicerat: 2009-09-03 Klockan: 22:12:49

islandshästar

lilla sebbe som har flyttat in hos syrran med familj. är han inte bedårande? han springer omkring i sin lilla boll och är alldeles lyrisk. det kankse är en hamster man ska skaffa sig!

emil har blivit stora killen och tappat bägge framtänderna!



idag var det dags för det stora äventyret då sadjad skulle sitta på en hästrygg för första gången. walle fick detta i födelsedagspresent av syrran och när jag kom dit visade det sig att jag fick det i present av karin och conny!! det var en mycket trevlig överraskning. på mitt kalas fick jag glas och ett kort där det stod att resten av presenten kom senare i sommar. jag hade totalt förträngt det men blev väldigt glad när johanna sa det till mig. *tack* det var ösregn men det märktes inte ens av när man satt på hästryggen i regnkläder och en skyddande hjälm på huvudet.



sadjad klarade sig galantt förutom att det gick lite väl sakta ibland och det var en succé när han skulle svänga första gången ;) förlåt älskling! vi skrittade, galopperade, töltade och vissa av oss travade dessutom ;) min häst hette reggie och var supersöt och envis! sadjad förälskade sig i sin häst alfons som var den snällaste! han fick nybörjarhästen men nästa gång blir det en snabbare häst till honom!



 det var sjukt härligt så det här kommer vi absolut göra fler gånger! se så mörkt det är 20.15 om kvällarna nu för tiden!!



Kommentarer
Postat av: Sadjad

En skäggig iranier på en häst...hahahahaha! Men kul var det. Puss

2009-09-03 @ 22:27:37
Postat av: Milla

Gud vad kul, hade gett rätt mycket för att vara med och sett sadde =), Ses senare idag. Puss

2009-09-04 @ 08:04:28
URL: http://cmillis.blogspot.com
Postat av: emma

det ser ju ut som om ni har riktigt roligt trots vädret. jag red också med en kompis i sommras, riktigt kul! roligare än ja trodde. men de blir mer galopp nästa gång;)

2009-09-05 @ 09:58:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0