Publicerat: 2009-12-19 Klockan: 13:22:40

elite grand hotell

TACK! tack för alla gratulationer om vår lilla hemlighet som inte är så himla hemlig längre! som ni förstod så tog det ett tag innan vi fick till det och det skulle ha tagit betydligt längre tid om vi inte fick den hjälp vi fick av lovisa mottagningen. några av er frågade vad det var för magictabletter. innan jag skriver om vår vistelse på grand hotell ska jag skriva lite kort om det här. kommer skriva mer om det vartefter.....

 

efter en massa provtagningar så sa de att nej josefine och sadjad det här ser inte så bra ut. förbered er på provrör. ungefär så. men de skrev ut dessa tabletter på prov för att se om de kunde hjälpa. pergotime heter de. det är hormontabletter som ökar stimuleringen av äggproduktionen. jag tror jag fick en hel hönsgård där inne för jag var så jävla öm i magen att jag knappt kunde stå. men så skrev läkaren ut dubbel dos till mig.

han trodde ej det skulle gå och blev väldigt förvånad av att höra från oss. så förvånad att han skulle ta upp vårt fall i hans studier.... men nu gick det och vi är så lyckliga! så pergotime är namnet på dessa små juveler.

nu om vår helg! 
 



 såhär pigg är jag varje torsdagmorgon när sadjad fotar magen;)




vi tog in på grand den 17/12 och checkade ut idag, 19/12. vi blev uppgraderade till en minisvit av receptionisten eftersom vi känner henne från skoltiden!

efter ett tag knackade hon på och lämnade en god jul påse. den stod i det gamla rummet vi skulle ha haft. den var från familjen bergström (de som har lilla e som vi är stödfamilj åt). vi hade även fått dagens ros av dem samma dag. här kommer bilder på dagens ros och innehållet i påsen!




jag som är gråtmild i vanliga fall började lipa när jag läste deras meddelande till oss. är det något graviditeten har gjort med mig så är det att jag är extra gråtmild och kan snyfta till vad som helst på tv;) tack ännu en gång familjen bergström!


sen var det dags att på riktigt gå ut och fira vårt första år som gifta. vi gick till meze. det besöket kan sammanfattas på ett sätt; mat mat och återigen mat.... det var så gott, så otroligt gott och det var så mycket mat att vi höll på att spricka!

vi har softat som bara den i helgen. bubblat, läst tidningar, legat och latat oss, ätit hotellfrukost, fått behandlingar på grands spaavdelning, ätit på asti och varit på bio!

vi var även inne i vår kyrka! hedvig!



tack älskling för detta år! jag ser fram mot att leva resten av mitt liv med dig!




Kommentarer
Postat av: Beauty By Beata

Åh, vad underbart ni ser ut att ha haft det!

Jullan känner jag sen läge tillbaka, gamla Sörpingsvänner =)

Kram

2009-12-19 @ 14:48:31
URL: http://beatas.se
Postat av: Josefine

tack själv my love...Livstid hoppas jag få! Puss

2009-12-19 @ 15:43:20
URL: http://josephines.blogg.se/
Postat av: Sadjad

Det ska givetvis stå SADJAD och inte JOSEFINE i den andra kommentaren. Puss

2009-12-19 @ 15:45:15
Postat av: jessica

gud vad härligt vilken helg förstår ni är glada =)låter riktigt mysigt, tusen gånger lycka till med allt igen krmar

2009-12-21 @ 12:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0