Publicerat: 2009-04-25 Klockan: 00:08:07

trevliga manniskor!

nu ar vi har. pa ett hotellrum pa ett hotell som heter ramada picadilly i manchester. vi var lite forsenade fran skavsta men sen gick flygningen bra forutom en nastintill kraschlandning da jag trodde att var sista stund var kommen. sedan hande det nagot.. ja det var bara nagot for jag hann knappt  reflektera kring det. helt plotsligt var vi bara inne i landet. rekordfart med ko, passkontroll, hamta vaskan o satta sig pa bussen.

efter ca 40 min vansinnesfard med en rysk busschauffor var vi framme i manchester. det stod no hard shoulders 150 miles etc pa en massa skyltar och nu undrar vi vad det betyder? nagon som vet?

vi blev avslappta pa nagot stalle o hittade ganska snabbt till hotellet efter en ca 5 min gangvag i varvarmen (men imorn verkar det bli regn nu.....humf....). vi bekantade oss med hotellrummet vilket gick fort da det ar litet o sen gick vi till burger king. vilka roliga manniskor det ar har. och trevliga. alla sager sorry, thank you very much och ar valdigt tillmotesgaende och trevliga. pa burger king kom det inte in en enda manniska som var den andra lik utan alla sag ut son orginal. trivsamt! och udda.. en tjej kom in med en knarkcigg.. hmm.. lite andra vanor kanske.

nu ar vi ater pa hotellrummet och man kan surfa genom tvn med hjalp av ett tradlost tangentbord. dock hittar jag ingen usbport sa jag kan ej fa upp nagra bilder harifran. blogginlagg blev det genom att min snalla exman gick in o andrade mitt losen pa bloggen. lite svart med ett o med 2 prickar over nar det ej finns en sadan tangent har.

imorn blir det en heldag vid old trafford. 3 ratters o match. jag hoppas att vadret haller i sig. varmt ska det bli men hemskt regn visade tjejen pa tvn nyss...

hejda allihopa! fran ett harligt o mycket trivsamt land!

Kommentarer
Postat av: MATS

Hi Manc´s!!! Jisses vad jag längtar till England extra mkt nu...Old Trafford måste vara något extra att knalla in på!

Hard shoulder är i trafiken i England vägren! No hard shoulders 150 miles betyder alltså ingen vägren på en stund ;)

Ha det superbra nu i underbara England!

2009-04-25 @ 08:44:26
URL: http://vilbergen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0