Publicerat: 2008-01-03 Klockan: 18:10:19

nyårsfirandet

så var det dags att lägga upp en liten nyårsblogg mest bestående av bilder. nu har ni haft några dagar att komma igenom årskrönikan så då släpps nästa blogg!



dagen bestod av att locka håret, locka håret och slutligen så lockade jag faktiskt håret. jag tror det tog 90 minuter. det är ungerfär 85 minuter mer än vad jag vill lägga på hår. som vanligt en del poseringsbilder.



den fina dukningen hos myrbergs och bordsplaveringarna. nice!



här var de profiler som jag firade nyår med. tack milla o osse för allt ni styrt med och ett extra stort tack milla för det oerhört fina bildspelet.



me and mi love.



förrätten bestod av tzatziki och bröd. varmrätten av potatisgratäng, smördegsinbakad fläskfilé och portvinsås. efterrätten var wokade frukter, glass och limesås. smaskens säger jag bara!


12 slaget när allt var frid och fröjd uppe på ett berg. sedan tappade jag kameran men som tur var återfanns den. hur? ja hur fan kan en kamera återfinnas. minst 400 meter från att jag upptäckte att den var borta, kolsvart ute sånär på lite fyrverkerier och onyktra människor som knappt visste vilken väg de tog. men sadjad fann den!! det räddade det nya året.



snart kommer pierre hit på tacosmiddag och lite datasupport. imorgon blir det arn med sadjad, syrran, walle o helena o efter det ska vi ut o äta. på lördag kommer caroline o andreas hit på middag. söndag intar jag softish mode.



Kommentarer
Postat av: Milla

Låter som en mycket härlig helg med självklart lite vila också. Ses om en kvart. Puss

2008-01-04 @ 07:14:19
URL: http://cmillas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0