Publicerat: 2008-01-14 Klockan: 19:34:18

irriterande

jag kan inte ladda upp bilder. är det någon mer än jag som har det problemet just nu? såväl idag som igår skulle jag göra en blogg om lördagen. men men.



i text så var lördagen super! på fler sätt än just ordet. vi festade lite här hemma. vi var hos tomas. vi var hos ullis. vi var på palace. o det var fest, dricka o skratt. hemma hos oss där det enbart var 2 personer först gick det nästan vildast till. på något sätt gick en tavla sönder. hmm.. ja o palace. jag var ju där för sista gången i nov. sen var jag ju där för absolut sista gången på juldagen. o så var jag där en gång till. hur gick det till? jo tydligen var det ingen kö o då passade vi på istället för att stå i kö på bomull. men josefine tänk då en gång till nästa gång. kö likamed mycket folk o kul. ingen kö likamed inga människor.

vi träffade pierre, mackan o jimmy där inne. o tydligen annie o emma oxå. hmm.. säkert någon mer. det fanns visst en scen där också som jag o mackan belägrade en lång stund.. hemresan var en historia för sig.

tyvärr kommer inga bilder just nu.

men så snart det går att ladda upp så kommer de!

  skam den som ger sig.... ca 2 timmar senare.... bilderna är i omvänd ordning för kvällen...

imorn ska jag träffa charlotte för sista gången innan hon åker. på onsdag ska jag träffa jecka. puss

 såhär mysigt kan det vara att komma hem ibland...

Kommentarer
Postat av: Ulllis

Ja jag har samma problem=( med bilderna, kanske ett tecken på att de inte ska upp;). Men kul att ni kom förbi! Hoppas ni hade skoj på palace sen. kram

2008-01-14 @ 21:08:50
URL: http://plastictrash.blogg.se
Postat av: Milla

Mysigt att komma hem till sådana meddelanden. Måste bara säga att du såg skitsnygg ut på bilderna, inte för att du inte gör det annars, men det slog mig bara. Puss

2008-01-17 @ 13:56:33
URL: http://cmillas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0