Publicerat: 2008-02-13 Klockan: 15:08:07

köttfärsås och spagetti

idag skiner solen. det är underbart. varför sitter jag då vid min lilla och skriver? jo för att den dagen josefine slutar tidigt och kan få unna sig en härlig solenspromenad så ska hon hem och fortsätta jobba. ja ni läste rätt. jag ska spela in videoband som jag filmat barnen på, börja kika på lönesamtalspapprena samt skriva respons till min campusstudent. jaja. det blir ju komptid det med så då kanske jag till och med kan ta ledigt en annan solig dag och njuta ännu mera.

om en timme kommer min numera 27-åriga sambo hem. då ska han börja laga mat. det är så skönt att han tycker om att laga mat då det inte är en av mina topp 5. helgmat kan jag tycka om att laga, den här lite mer exclusivare och onyttigare. men fy för vardagsmat. tristess. igår lagade jag god mat åt mi love på hans födelsedag. kokosmjölk,cremie frecie, sambal olek, mango chutney, kycklingfilé, paprikor i olika fäger, lök, purjolök samt vanlig mango. mmm....

och så kastade jag ett glas i golvet så att det gick sönder. men det är en annan historia.

hoppas du hade en bra födelsedag mi love, trots glaset. det vet jag förresten att du hade. imorn är det ännu en mysdag sålika minnesdag. alla hjärtans dag. 2 år sedan vi begravde michele. du kommer finnas lite extra i mina tankar snuttunge. men denna alla hjärtans dag kommer jag ha fokus på min framtid och tillägna min hundraprocentiga uppmärksamhet åt mi love.

image2829

Kommentarer
Postat av: Sadjad

Bästa födelsedagen nånsin...helt klart! Älskar dig!

2008-02-13 @ 21:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0