Publicerat: 2007-03-06 Klockan: 20:49:34

jag är tagen...

jag har blivit utmanad i två olika bloggar.. samma utmaning.. så nu måste jag ju bara göra utmaningen! glöm ej bort mitt tidigare inlägg denna dag i detta glädjerus av att få äran att läsa denna blogg..

here it comes..

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då börjar vi!

 
1. Jag är "lite" utav en planerare.. Jag har en förkärlek till min kalender och vill titta i den titt som tätt.. Underbart att ha struktur på saker och ting..

2. Mitt förhållande till tid är aningens autistiskt.Jag är grymt punktlig och börjar irritera mig redan vid 17.59 om min date ej har kommit.. Det ska då tilläggas att vi ska ses 18.00. Kommer jag försent har det oftast inträffat någonting.

3. Jag tycker inte om djur. Det ses oftast som oförskämt att uttala sig om det men det är den bistra sanningen. Jag tycker om dem när de är små.. Men när de ej är valpar, föl, kattungar etc längre då är de inte så jävla charmiga alltså. Vissa djur är undantag!

4. Jag älskar film! Jag skulle kunna ha filmmaraton och se på film jämt och ständigt. Sedan tycker jag om när det blir levande diskussioner kring filmerna, manuset, skådespelarna, musiken, regin, syftet etc.. ME LOVE IT?

5. Förr ansåg folk kring mig att jag var brutalt ärlig både på gott och ont. Jag var så pass ärlig att jag ofta sårade folk. Nu har diamanten (alltså jag!) slipats lite och jag har lärt mig hur jag ska hålla ärligheten på en någorlunda balanserad nivå.

6. Jag älskar att skratta och jag njuter oftast av att vara i centrum! Jag älskar att synas och höras på såväl foto som film som på ett fik! Ja det finns ju undantag då även jag har en grymt dålig dag, men generellt!

Ni är tagna:
Milla
Jecka
Caroline
Sadjad
Alex
Fade

Kommentarer
Postat av: Caroline

Ok, utmaningen är antagen! Men du, det är ju tur att du gillar mina djur för de är ju ganska så förtjusta i dig! haha.. tänker på Zack som prompt skulle sitta ditt knä... hahahaa

2007-03-07 @ 11:37:04
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: Caroline

Ja du och din jäkla kalender alltså...

2007-03-07 @ 11:38:17
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: toker

jaha, då är det bara börja skriva då... gäller bara komma på 6 konstiga saker om mig, jag som är så normal :)

2007-03-07 @ 12:44:14
URL: http://toker.blogg.se
Postat av: Beata

Hej =) Förlåt att jag är lite sen på att svara, har inte varit så aktiv! Men va kul o höra!

Känner igen mig i ditt första påstående här ovan ;) Jag är oxå en planerare o skirver ALLT i min kalender!

Ha en trevlig dag!

2007-03-08 @ 13:01:39
URL: http://beatas.blogg.se
Postat av: erika

gissa vem som har en blogg nu
hehe

2007-03-08 @ 21:43:00
URL: http://erika81.blogg.se
Postat av: Malin

rolig lista:)

2007-03-10 @ 10:02:33
URL: http://mmalinas.blogg.se
Postat av: Vica

Rolig lista...hör av er när Christina är till baka så att vi alla kan träffas
Kram

2007-03-10 @ 13:27:35
URL: http://vicas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0