Publicerat: 2007-03-24 Klockan: 20:34:58

bowling o sebbe...

ja o så har denna vecka också rusat förbi.. hur kan det gå så hiskligt fort? det är skrämmande.. tyckte att det var igår som jag satt på tåget med min älskade från stockholm o nu är det en vecka sedan vi firade iranskt nyår.. skumt.. denna vecka har jag tränat lite, umgåtts med pierre, varit på bio med my love (blood diamond var det denna gång) o haft en bra vecka..

igår var vi på eurobowl med milla, osse, karin, conny, annie, tessan o anniko... det var kul att spela bowling.. det var typ ett år sen sist.. det gick klart bäst för conny o sadjad.. de höll sig ganska lika.. de där 81:orna alltså.. hmm..



ja här är några av de olika bowlingstilarna.. hmm hmm.. man är ju så fruktansvärt läcker när man spelar bowling... skorna är ju verkligen pricken över i:et..



här är de tappra deltagarna.. får se när det blir revanch för mitt lag.. hmm.. efter bowlingen gick sadjad o jag hem till mamma o pappa o såg på slutet av let´s dance o hjälp.. oh tobbe är i final!!! fullständig lycka!



idag har jag gått på stan med syster mi.. vi lunchade på en sallad från paus ute i vårsolen.. underbart! sedan gick vi upp för att titta på den där sebastian.. *mums* o hör nu här sadjad o mamma o pappa.. det var INTE bara systrarna spalle tillsammans med 12-åringarna o norrköpings bögar som var där.. utan det var faktiskt en hel jävla massa folk o en massa som var i vår ålder eller äldre.. så det så! det var även lite modeshow o de sjöng.. bland annat pauline.. o kolla tjejen.. jag har hittat annie myrbergs lookalike!!



o här är han... ihhhhhhhhhh....

sen så gjorde vi stan osäker.. ja iaf syster mi.. hon shoppade loss ordentligt med lillsyrrans hjälp.. hoppas du blir nöjd wallentin ; )..

nu är klockan strax efter halv nio.. mi love är på lagfest o jag har det "lugnt" hemma.. det vill säga jag tvättar, jag dammsugar, jag dammar, jag rensar i skåp, jag bär ner saker i källaren, jag hittar saker, jag rensar bland kläder.. jag SKA duscha, hämta min tip top o sätta mig framför tv;n o se en bra film..

imorn blir det landet en sväng o sen desperet housewifes eftermiddag o kväll med milla o annie!!

Kommentarer
Postat av: Annie

Haha, fan vilket snyggt kort på mej.. Och du, du har glömt mej i raden av alla som spelade bowling, hmpf! Jaså, jag är lik Pauline? Det har jag aldrig tänkt på men det kanske stämmer.. Ses sen! Puss

2007-03-25 @ 11:58:27
Postat av: Josefine

misstaget är åtgärdat!! haha.. ja du är lik pauline, kroppsspråket o allt!

2007-03-25 @ 13:16:03
URL: http://www.josephines.blogg.se
Postat av: Annah

jag har en blogg...willewonka.blogg.se kram annah

2007-03-25 @ 20:06:52
URL: http://willewonka.blogg.se
Postat av: Beata

Hej kära bloggare,
Nu är jag tillbaka! Skriv in era resultat i steg och situps-tävlingen i detta inlägg:
http://beatas.blogg.se/1174990335_im_back.html#comment
Så ska jag hylla er sen!
/Beata

2007-03-27 @ 12:45:53
URL: http://beatas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0