Publicerat: 2007-06-06 Klockan: 21:30:52

nationaldagen!



ja nu är det ju så att det är helg.. igen.. det är lite suspekt det här.. ledigt o så var det måndag o tisdag o så ska man vara ledig igen helt plötsligt. idag känns det som söndag men det är faktiskt orsdag imorn. man kan bli veckovild för mindre. *herregud*

jaja bilderna ovan speglar iaf förra ledigheten. lördagen o söndagen. tredje bilden är senaste nybygget på landet. mitt nya soldäck! memil fick låna admonds tröja i östra ryd i söndags då pojken frös lite! han var så söt i den o la märke til att tröjan matchade shortsen!

så gårdagen då.. efter jobbet cyklade maria o jag till navestad. där tog vi en promenad vid ensjön o sedan kollade vi på syrianska-lindö.. o ja syrianska hade matchen med 3-0 för att sista kvarten tappa o förlora med 3-4.. skummare saker har hänt även om detta hamnar på top 10. men men kredd till dem ändå!

efter det var det bara att cykla hem o börja ordna tacos. sen kom sadjad o fredrik hit. fredrik behövde lite uppmuntran efter måndagens match som typ var hans bästa i sylvia denna säsong trots missad straff.. så vi åt, pratade, skrattade o de drack. ja eftersom middagen startade typ 21.15 då jag kom hem precis innan 21 så var middagen klar sent. vi fortsatte att prata o titta på kort o sedan skjutsade vi fredrik till världens bar 00.30... själva åkte vi till leons o pratade med tom. (åkte o åkte skriver jag.. vi lånade freriks bil..)

idag sov vi o åkte sedan till lindö o åt frukost där. mysigt. åkte o hämtade en bakis fredrik o vi 3 åt glass på halvars.. sen gick sadjad o jag på stan. mötte syrran ett tag o fixade morfars present. sadjad o jag gick o handlade lite mer.. det är fasligt många som fyller år denna månad..

efter det  var det dags för deathproof o jag bara NJÖT. tarantino är ju bara så gudomlig. tycker ni om att njuta av en otrolig dialog o allt o inget. höra skön musik o se snygga klipp så se filmen. tycker ni däremot om vanliga filmer a la american style så vänta på die hard 4 istället. inget ont om den jag ska med se den men fan så grym denna film var! nu sitter vi o tittar på matchen o jag bloggar samtidigt. underbart med bäbara datorer..!!



imorn o på fredag är det 7-13 för mig på jobbet! lyxigt! helgen består av middag med familjen med en magisk överaskning, barfest med sminkning på face (sista barfesten!!), 80-årskalas för morfar!

puss o hej

Kommentarer
Postat av: erika

varför sista barfesten? Puss

2007-06-07 @ 08:03:35
Postat av: Caroline

Är det en kalender som Sadde håller i???? Jossan, är det din kalender??? ehehehe

2007-06-07 @ 09:15:21
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: Sadjad

Härlig date my love...

2007-06-07 @ 12:35:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0