Publicerat: 2007-07-26 Klockan: 17:43:08

softish mode



ja satan så gött det är att ha semester. nice as hell. i måndags firade vi stina som fyllde tant liksom  alla vi andra redan har hunnit att göra, eller förresten det är nästan bara jag som hunnit innan.. gaah! hon bjöd på godsaker o efter det blev det sylvia som vann på hemmaplan för första gången (denna säsong)! underbart!



igår var det datedags. på förmiddagen införskaffade jag ny telefon o lite annat. sen så mötte jag upp mi love vid 16.00 på jobbet. vi gick till halvars o smaskade glass. sedan strosade vi på stan o ägnade oss åt lite mer än bara fönstershopping. vi tog spånkan hem!!



detta inhandlade vi. sadjad inhandlade även ett par jeans men dem får han inte förens imorn för de ska lägga upp dem. sedan lagade sadjad god köttfärssås o spagetti o sallad. mums. sedan var det dags för filmen. sadjad hade med nöd o näppe lyckats hålla den hemlig. sliding doors. klockren film som jag velat se om länge. o så gick den på svt på vår datedag. sadjad påstår att det är hans förtjänst. jaja älskling du har säkert ringt svt flera ggr för att få dem att sända den filmen :). efter filmen fick jag massage. nice..... underbar date mi love.




idag tränade jag powerpump på förmiddagen. apu så svettjobbigt... men så skoj! sen lunchade vi med milla, osse o gustav innan de skulle ta sitt pick o pack o dra till cypern.. mm somliga har tur. ja du osse vi får stå ut med regnkaoset här hemma i peking.

ja vi hade ju siktat in oss på gotland men biljetterna är smärtsamt dyra just nu så vi vet ej hur det blir. vi bägge prioriterar att lägga undan pengar till vår resa i sept.

imorn blir det kanske kolmården med de små. om inte regnkaoset har hunnit in till östgöta trakterna. på kvällskvisten ska jag hem till charlotte o äta god mat med stina. på lördag blir det powerpump o sen på kvällen ska mi love o jag ut... yihaa! de gångerna brukar bli jävla roliga gånger!

Kommentarer
Postat av: Sadjad

Svt svarade ju aldrig...ska bli skitkul imorgon! Puss

2007-07-27 @ 17:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0