Publicerat: 2007-01-28 Klockan: 11:44:32

osses överraskningsfest

mmm så kom den.. den dagen vi varit förväntansfulla för ett bra tag.. dagen vi planerat sen vi var på ullared.. haha.. ja det är ett bra tag sen..

milla hämtade mig o karin o vi åkte hem till henne fulllastade med dricka, mat o en grattis oskar skylt! väl hemma hos milla var det bara att börja hacka grönsaker, steka köttfärs, göra pajdeger (eller var det kanske pizza milla...) o bära bord o stolar.. vi hade världens flyt o blev klara trots det att vi började en timme efter planeringen.. släkt o vänner dök upp o nu var stunden nära.. snart skulle osse o conny komma..


goda maten o den fina skylten... karin slår in vår present..

jag säger bara.. DEN MINEN.. obetalbar.. osse hoppade högt o flög bakåt när vi alla skrek suprice när han precis öppnat dörren.. när han väl lugnat ner sig blev det kramar o tacospaj o sallad till höger o vänster.. efterrätten bestod av daimtårta o mockarutor.. han fick en massa fina presenter som luftballongflygning, en draftmaster (tror de heter så), en fin tavla o vin..  vi drack o drog oss vidare till connymannen där vi fortsatte dricka.. de andra spelade singstar men pierre o jag satt mest o pratade i köket..


osses oslagbara min.. den omtyckta presenten..

då det inte var några andra som ville ut så blev det pierre o jag som kompade till teaterbaren för lite drinkar o sedan vidare in på palace.. det var kul men inte så jävla kul.. vi dansade o jag sprang efter pierre då jag inte kände någon annan.. pierre tyckte att jag förstörde hans raggningsmöjligheter (jag förstår inte vad han pratade om *fnys*..haha..) nej men vi dansade o hade det skoj tills jag tröttnade lite på att känna mig som ett bihang.. jag lämande pierre till sitt öde o skulle vandra hem..


jag o pierre..kompanjonerna i köket.. connys o mitt slagsmål i köket som resulterade i ett stort blåmärke på min högra arm (upp till bevis på bloggen en annan dag..) jag vet att du fick ont också conny..*förlåt*.. förlåt för att jag slog sönder ett glas..

men se då öppnade sig nya världar för josefine.. ja iaf nya dörrar.. på teaterbaren satt nämligen ett muntert litet gäng bestående av ägarna o pedro o fredrik (ja de hade faktiskt stängt...).. så där gick jag in.. fredrik o jag gick vidare hem till mig o väntande in sadjad som kom hem från sin fotbollstunering..

en mycket trevlig dag o kväll o natt..

hmm varför inga bilder?? på något sätt lyckades jag glömma kameran hos conny.. ja fråga mig inte hur det gick till.. så har jag tid läggs de in imorn..

vad händer kommande vecka?

idag söndag; umgås med karl min o äta tacos o se på film.. ska bara se om jag får liv i honom först.. det är visst ansträngande att spela en fotbollscup..
imorn måndag; *grattis milla o osse på halvårsdagen* jobba o sedan träna spinning med maria... ja ni hörde rätt.. spinning.. my god säger jag bara..
övermorgon tisdag; jobba o sedan promenad med maria eller liknande... eller bodypump på badet
överövermorgon onsdag; jobba o sen ska jag o sadjad ta hans fars bil till linköping för att träffa erika o tomas.. vi kommer nog runt sexhugget erika..
ja långtborta torsdag; jobba o sen träna box
ännu längre bort fredag; jobba o sen gå på bio med gänget.. vi ska se parfymen.. skit jag kommer att missa lets dance o hjälp.. det blir att spela in helt klart!
gigant långt bort lördag; promenad med stina (hoppas jag!!) o sedan divazfest hos mig
om en vecka långt bort söndag; vila vila vila.. förhoppningsvis umgås med sadjad o se på film

Kommentarer
Postat av: Anonym

6 tiden blir bra! Vill ni ha ngt att äta eller är det ok med fika? puss puss E

2007-01-28 @ 21:59:30
Postat av: erika

6 tiden blir bra! Vill ni ha ngt att äta eller är det ok med fika? puss puss E

2007-01-28 @ 21:59:45
Postat av: Annah

nu blev jag sjukt sugen på mockarutor!!

2007-01-29 @ 15:58:13
URL: http://glitterflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0