Publicerat: 2006-09-06 Klockan: 21:51:18

a new place...

mmm faktumet växer sig starkare för var dag som går.. för varje timme som tiden för mig framåt.. för varje minut som ingår i den timmen och för varje sekund som minuten består av.. 

jag ska börja om.. ett nytt liv.. jag ska bli en igen.. tvåsamheten står på paus. jag är egentligen en sådan människa som mår bra i tvåsamhet. men nu ska jag vara i min ensamhet. jag kommer att klara mig. inga tvivel om den saken. jag kommer att gå till jobbet, träna, umgås med mina fantastiska vänner och leva mitt liv.

men det kommer med all sannolikhet kännas lustigt. för första gången sen jag var 19 år ska jag bo själv. ja jag räknar knappt de 3 månaderna det tog innan pierre kom in i mitt liv efter fredrik för då levde jag mest i ett töcken med vänner runtomkring mig konstant. men jag har en känsla av att det är så det kommer bii nu med. vänner runt omkring mig konstant. men jag trivs med det.

dock har jag gjort en deal med mig själv. jag har ingått en pakt med  mitt alterego och det är att när jag väl kommit i ordning i min lägenhet och vännerna varit där en gång eller två.. då ska jag ta en vecka för mig själv. då ska mitt liv bestå av jobb, träna o sedan hem. då ska jag praktisera orden; ensamhet, reflektionstid, innerlighet, tankfullhet, sorgeperiod, analyserande och privatliv. jag ska gå in i mig själv och bara vara med mig. inga vänner efter träningen, inte hundra sms per dag (men 20 kanske), inte middagar, inte utgång.. utan bara jag, josefine karin spalle.

jag måste göra det. jag måste ta paus. jag måste känna efter. jag måste känna av att det är en stor omställning som skett. jag måste få vara arg, ledsen, besviken, bitter o allt som kan komma fram av olika anledningar. jag måste! en god vän har sagt till mig att det inte finns så många måsten i livet och jag vet att den vännen har rätt. men detta är ett måste för mig. jag spinner på denna karusellen ett tag till och jag älskar den här karusellen. men jag måste få egentid sen. denna vecka kommer säkert någongång i november. då har jag kommit ordning i lägenheten o känner att jag kan ta paus... efter det är jag förhoppningsvis fit for fight igen...

lägenheten ja.. mm den 1/10 är den min. en två på smedjegatan. 59 kvadrat med öppen spis. nytapetserat i alla rum förrutom sovrummet där jag själv ska måla. jag vill lägga klickgolv också (snälla pappa o walle hjälp mig!!). annars är det andra i dugligt skick, dock ett riktigt nerköp från denna lägenheten men det säger väl sig självt.. men jag kommer att trivas! jag kände det när jag gick in i lägenheten!

over and out...

41390-757

vissa saker är bestående i livet..som kärleken till dessa två..

Kommentarer
Postat av: sadjad azari

Bra skrivet...i det läget du är i så låter det där måstet som ett viktigt måste...ta hand om dej!kram din vän sadjad

2006-09-06 @ 22:16:55
Postat av: Milla

Jag tycker att det låter som om du verkligen har tänkt över saken och att det är bra, vi finns här för dig när DU vill och kan. Puss stumpan

2006-09-07 @ 06:40:57
URL: http://cmillas.blogg.se
Postat av: jessica D

ja vännen tänkt att de är ett faktum himla bra skrivet o reflekterat, att ta den där veckan är nog bra, Du vet att jag finns som du behöver prata många kramar

2006-09-07 @ 21:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0