Publicerat: 2006-10-13 Klockan: 10:52:07

paolo roberto

var på en grym föreläsning i onsdags.. haha.. länge sen jag skrattade så hjärtligt åt en mans försök att gå ner i vikt.. ja jag har väl aldrig skrattat åt det så det var ju ganska enkel skrivning.. men så roligt!! att se hans kroppsspråk o höra hans uttryck när han pratade om saker o ting.. haha.. jag fullkomligt njöt!

o som sagt det blev ingen lampa som osse hjälpte till med utan den nyinköpta dvd;n  o boxern, o jag behöver nog mer hjälp med den där boxern för nu får jag inte igång det.. gaah..

ikväll blir det box o bio med sadjad, world trade center.. imorn kommer lotta hit! o då blir det stan runt på 120 min o sen hem! sen kommer mina gamla klassvänner o andra gamla parallellklassisar hem till mig på förfest. o efter det blir det palace. det ska bli riktigt kul att träffa de gamla.

fortfarande inget internet.. ff frustration.. nej vet du vad erika att det har visst strulat sig en massa.. osse o pierre gör sitt bästa med att reda ut situationen...

nej nu är min minirast slut o jag ska tillbaks ut till barnen..

tusen tack pappa o mamma för att ni i stort sett kommit varje dag till lägenheten o hjälpt mig... vad hade jag gjort utan er...?? älskar er högt över allt annat! hoppas att ni vet det!

41390-889

Kommentarer
Postat av: jessica D

trist att de krånglar med bredbadn o boxer men det löser sig nog snart hoppas jag, ja det är tur man har sina föräldrar verkligen hörs

2006-10-13 @ 19:20:46
URL: http://jezziee.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0