Publicerat: 2006-11-05 Klockan: 13:39:41

vit helg!

mm det var då ett tag sen.. men skönt var det att vakna upp idag o inte känna sig tung i huvudet.. dock så var jag ju lite tung i huvudet då min förkylning snarare har accelerat än minskat..

igår gick jag, jecka o evvan en promenad.. gick o tog en fika på coffee house där evvan blev smått faschinerad av mina naglar.. kollade lite på dem o bestämde sig för att smaka på dem.. för något som ser sådär läskigt ut måste ju smaka annorlunda också.. eller??



det  var en trevlig förmiddag med en massa prat o blöt o stöp...



myskort...

har ja berättat om att min toalett gick sönder förra helgen.. ja den gjorde det iaf.. fråga inte hur för det är knappt jag vet det själv... men det var en blöt historia o tillslut lyckades jag hitta kranen där man stängde av vattnet.. ja o det var inte LITE sönder.. uatn mycket.. såhär mycket..



alltså en spricka på den ena sidan o ett stort hål på den andra..hmm.. nu har josefine en ny toalett iaf.. jag måste vara en hyresvärd stora mardröm.. haha..

efter promenaden igår så gick jag till mamma o pappa o lunchade lite.. på kvällen var det besök på kyrkogårdarna o tände ljus.. tack sadjad för att du följde med. det var snällt.. farfar, anders o michele fick ett ljus. men minneslundarna är ingen hit alltså.. så förbannat mycket folk o jag ville stå med michele länge men jag fick ingen ro att göra det i trängseln..

sedan blev det en lugn hemmakväll med mat o film. idag var jag uppe tidigt igen o gick en snabb promenad med charlotte. snart kommer pierre hit o ikväll ska jag på bio o se kanske den roligaste filmen detta år.. jag har så höga förväntningar iaf.. BORAT!

"måtte du kunna behålla lugnet när världen fylls av oväsen och våldsamhet. Måtte du behålla kärleken när världen tycks hård och hjärtlös"

puss o hej

Kommentarer
Postat av: Carol.ine

haha.. vilken röra med toaletten då! Hmm.. hur kunde den bli så där då Jossan?
nästa helg är det fest! kalajs! partaj! galej! skiva!bjudning! eeehhh... puss

2006-11-05 @ 18:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0