Publicerat: 2006-11-01 Klockan: 18:49:30

vänskap

vad är vänskap...? hur känner man att någon är ens sanna vän? är det när man som vän sätter sina egna behov på efterkälken för att ta hand om sin vän.. är det att visa att man alltid finns hos sin vän? är det att skratta, gråta, mysa, sitta o vara tysta, ställa upp o bara finnas..
 
ja vet vad vänskap är för mig.. jag har märkt vilka som är  mina vänner nu.. det är sådant som märks ganska lätt när man går igenom en sån här sak.. jag har märkt det en gång tidigare o det var när michele dog..

sen har jag olika typer av vänner.. de som jag hör av en gång i månaden o träffar någon enstaka gång o allt är precis som förr.. de jag träffar någon gång i veckan o messar med o allt bara känns bra.. de jag träffar dagligen som läser av mig direkt om något är fel.. sen vill mina vänner olika saker o ting för mig också.. nu tänker jag på framtiden.. det är rätt roligt o lustigt det där för det är många som har åsikter om hur jag ska leva mitt liv.. men det är samtidigt rätt gulligt.. att någon orkar engagera sig o tänka så mycket på mig.. det känns bra... hoppas bara att alla mina vänner respekterar mitt sätt att leva mitt liv. o det vet jag att de gör..

men så var det det där med vänskap.. att sätta sina egna behov på efterkälken tror jag NADA på.. inte som vana iaf.. men som tillfällighet säger jag O JA! vänskap är som kärlek.. ge o ta.. bara att med vänskap är man mer försiktig.. man tänker mer på det där med att ge o ta nu.. sin kärlek slarvar man ofta med.. tyvärr.. en viktig sak med vänskap är att en sann vän respekterar en som man är.. med brister o skavanker.. en sann vän står kvar även om den vän som kanske ej mår så bra inte orkar höra av sig.. en sann vän borrar sig igenom o visar att den bryr sig.. en sann vän är den som håller om o inte är rädd för att ställa frågan hur det är.. en sann vän är inte rädd för att såra.. för den vännen vet att personen i fråga behöver få lite krav på sig.. en sann vän vågar se en djupt i ögonen o är inte rädd för svaret som kan komma på en ställd fråga..

hmm.. efter att ha skrivit dessa rader märker jag att jag hade visst inget som helst syfte med denna blogg mer än att säga att jag älskar mina vänner o jag är glad att ni skiljer er åt.. tänk vad jobbigt om jag skulle träffa alla varje dag.. haha..

min vän... jag tänker på dej o håller om dej hårt.. finns alltid här....! älskar dej!

"jag önskar dig glädjen att alltid ha någon att dela dina upplevelser med. "
"jag önskar dig glädjen att hitta den som rätt förstår hur du egentligen är - och som ändå älskar dig."

Kommentarer
Postat av: sadjad azari

Du är själv den bästa vän man kan ha!!!!!!!!!!

2006-11-01 @ 21:36:26
Postat av: vica

Vänskap är en planta som kräver trägen vattning!
Kram

2006-11-03 @ 16:08:31
Postat av: Milla

Började gråta när jag läste din text. Du är en sann vän och du vet hur du ska får mig att må bättre. Tack för allt.

2006-11-06 @ 14:23:54
URL: http://cmillas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0