Publicerat: 2006-11-03 Klockan: 23:41:16

fredagskväll..

ja min egovecka lider mot sitt slut.. det har varit en skön vecka o något tacksamt att jag faktiskt blev sjuk i samband med den.. om än lite men tillräckligt sjuk för att ej kunna träna. vilket har inneburit att jag har fått ännu mera tid hemma ALONE.

ikväll har jag sett på idol för första gången sen uttagningarna. ska ju dit om 2 veckor så jag måste ju bli lite insatt nu.. sen har jag satt in en jävla massa kort, pratat i telefon o kollat lite på scream 3 på tv.. skulle ha ätit något gott o nja någon kulinarisk måltid blev det dock ej. eller det beror ju på hur man ser det.. plättar med blåbärssylt.. o tro då inte att jag själv har tillagat plättarna.. oh nej.. det var sådana här färdiga plättar..

jag är än så länge riktigt nöjd med min egovecka.. lite småångest för morgondagen.. egentligen bjuden på fest på teaterbaren som jag skulle vilja gå på.. men jag orkar inte klä ut mig.. något som jag egentligen tycker är väldigt skoj.. så vi får se vad morgondagen har att bjuda på.. inte 100 på det ännu.. det enda jag är helt hundra på är att jag ska gå en promenad med jecka o att jag ska tända 3 ljus vid gravarna.. farfar, anders o michele.

eftertanke.. stillsamhet.. ro.. saknad.. glädje.. minnen..

det är så rofyllt o fint på allahelgonahelgen.. det är jämt vackert vid kyrkogårdarna o vid minneslundarna..

"må alla dina vägar vara lättframkomliga..må du alltid välja den väg som leder till största möjliga lycka..."

tack karin o vica för kommentarerna.. nu är ni inte anonyma längre.. puss puss

Kommentarer
Postat av: vica

ska försöka fortsätta som jag har börjat med nu...lite senare än vad du ville...men som många säger...bättre sent än aldrig...=)

ha en bra helg vad du än bestämmer dig för att göra

kram

2006-11-04 @ 00:47:45
Postat av: Malin

Hej gullet! Egovecko lät som en bra idé...skulle också vilja bli lite sjuk så jag får lata och ha sovmorgon! Har sagt upp mig från jobbet denna vecka, förbaskat roligt att chocka sina chefer!!! =)
Vi ses nästa helg, må du vara frisk då!
Puss

2006-11-05 @ 12:59:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0