Publicerat: 2006-03-10 Klockan: 17:03:36

xbox 360

ja jag kom nyss hem från jobbet. det är fredag o pierre har varit ledig. vad skönt tänkte jag då är det städat, diskat o undanplockat... jag säger bara tji där fick jag... det är en ny ägodel i vårt hem som har gripit tag om pierre. tagit pierre i sitt hårda järngrepp.. nämligen ett tvspel vid namn xbox 360. pierre vann spelet i nån säljtävling o fick hem det igår. vi får se om det blir nån gemensam middag ikväll eller om jag får äta en "änkmiddag".

det var en bra dag på jobbet idag. jag var med i samrådsgruppen o det var kul så det skulle jag kunna tänka mig att göra varje fredag.  så har vi planerat scenbygge med 2 föräldrar som vill ställa upp..

imorn fyller min syskonson gustav 6 år! så vi ska fira honom på den stora dagen. sen ska vi till johanna o danne på middag o mys. på söndag ska jag till helena som ska sminka mig på bröllopsdagen. vi ska prata lite färger o så. 

så hoppas jag att lilla killen tittar ut i helgen oxå så jeckas mage får lite avlastning oxå.. vill ju åka upp till bb o snosa nykläckt bebis!

ha en bra helg

 ungarna    syrran    jecka

Kommentarer
Postat av: jessica+magen

jaså han vann xboxet de var som tusan hoppas han kan lägga lite tid åt dig i alla fall och ni fick en riktigt mysestund igår =) Jag hoppas med bebis kan komma till helgne men ja tror ng ej de puss

2006-03-11 @ 14:44:58
URL: http://jezziee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0