Publicerat: 2006-06-23 Klockan: 10:15:35

shoppingfeber

  shoppingrunda på stan som tog oanade höjder.. haha..

ja så ännu en gång har man gjort det.. lyckats.. ja verkligen.. dagen är här. den stora dagen som jag väntat på med iver i ca två veckor. LÖNEDAGEN!! vad gör jag? jo följer med min rara vän milla på stan.. vad händer? jo jag går hem med alldeles för mycket påsar.. haha.. men denna gången var det inte så farligt eftersom det faktiskt var rea i de flesta butiker i stan. o kan ni tänka er, en väska jag varit småkär i på bikbok o en tröja jag sneglat på var nu nedsatt 50 %. nej men det är ju ett under. vad har josefine lärt sig av detta? behärska dig kvinna, köp inte vid första tillfället utan vänta ett tag... ja jag är medveten om att det lät fruktansvärt tråkigt och så olikt mig.. men men.. det kommer sannerligen aldrig inträffa igen. spontanköp är ju min grej...

som ni ser på bilden ovan så hittade milla o jag en ursnygg top/klänning.. bara det att den inte var riktigt lika ursnygg på som på galgen. milla skrattade och jag skämdes.. haha.. men däremot köpte jag en riktit nice top som såg ful ut på galgen men kändes helt rätt på!!

nu ska jag snart förbereda mig inför kvällens aktiviteter. vilket är ett bröllop. jonte o sara ska bli man o fru kl 17.00.

trevlig midsommar allihopa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0