Publicerat: 2006-06-06 Klockan: 11:54:06

i´m back in town...




här är då ett foto på oerhört egotrippade josefine från varje kväll... o ja.. i´m LOVING myself.. *lol*

resan var bra.. den började mindre bra med nästan 5 timmar försening..  väl på flyget var det så mycket turbulens att jag trodde jag skulle gå åt.. hotellet var fint.. men aldrig mer blue village (kanske enbart för dej walle så du kan få uppleva blue village dansen igen...). men det är så mycket barn där.. det var ett perfekt hotell för denna familjeresa. men det kändes nästan som på jobbet.. annars var dagarna mest ägnade åt sol, bad, drinkar, äcklig mat, glass, promenader o bokläsning. de tidiga kvällarna åt dusch, bacardi brezzer på balkongen o försöka väcka pierre så han skulle hinna ta på sig innan vi skulle iväg.. kvällarna åt mer eller mindre äcklig mat, shopping, strosa runt, dricka lite mer o gå omkring. vi var enbart ut o dansade en gång. men den gången var det riktigt lyckat oxå! vi uppvaktade mamma på hennes 60-årsdag med champagnefrukost o på kvällen åt vi mat på det värsta stället.. fin utsikt, bra service, grotesk mat.. ett bra ställe hittade vi, los bandidos. där var vi 2 ggr!

veckan gick fort o nu sitter jag hemma igen.. ska träffa jecka på stan o camilla o osse ikväll. o tusen tack camilla för att du har vattnat o tagit in post. o till o med gjort lasagne, köpt dricka o bakat chokladrutor till oss som väntade i kylen. du är guld värd!! ska mumsa på lasagnen om bara några minuter.

vädret var varmt.. allt från 27 till 42 grader.. men oftast låg det på ca 34.. insmord till max så jag var väl den enda som inte brände mig. det sved lite på ryggen en kväll men annars har jag sluppit rödhet o kli. de andra är mindre skonade.. men så jävla brun blev man inte.. jaja.. det var en väldigt bra resa o tusen tack mamma o pappa för den!!

här kommer fler bilder.. lite blandade från resan.. kolla in mitt magkort.. det dryper svett.. blaha blahä..

  by the way.. josefine kommer inte in i några smaljeans längre.. shit.. vad dessa 6 veckor av osunt leverne har ställt till det.. SKÄRPNING nu.. annars kan jag glömma brudklänningen..

Kommentarer
Postat av: Hillevi

Åhh vad härligt det såg ut, och Joo du var brun! :) Kan hålla med om att maten inte var nån höjdare när vi var där heller, levde typ på pasta och pommes :D Massa Kramar!

2006-06-06 @ 12:35:44
Postat av: vendeley

gud vad skönt du verkar ha haft det. men galet varmt med 42 grader. det känns ju som om man skulle ha smält för länge sen! ;)

2006-06-06 @ 14:17:25
URL: http://vendeley.blogsome.com
Postat av: jessica D

hejsan hoppsan loppan gud vad brun du var alltså vilken snygging =) var jätte skoj att träffa dig o vad kort du hade tagit var så skoj att ses. verkar som ni haft en bra resa pussar

2006-06-07 @ 13:46:22
URL: http://jezziee.blogg.se
Postat av: Erika

ja, vad fiiin du var på alla dina kort. hihi. TYack för messet imorse oxå! Vi får prata snart. Puss

2006-06-07 @ 16:36:42
Postat av: Ullis

Hej! Ser ut som att ni hade jättebra resa. Kram

2006-06-07 @ 17:08:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0